Om Oss

I LiberLysing.no vil vi tilby en klar kanal for ned dysset og gjemt informasjon som har blitt holdt borte fra folket. Vi ser det at nyhetsbildet i dag blir veldig skjevt stilt og da at det meste fokuserer på kun en ting av gangen fremfor å vise flere sider av bildet.

Man kan lett se at det finnes veldig mange som har forskjellige ting å si, men ikke alltid en plattform å si det på. Med dette vil vi samle de fleste på denne plattformen.

I all hovedsak forsøker skribentene i Liber Lysing å forholde seg saklig i tillegg til å fremlegge kilder og dokumentasjon. Det blir minst mulig «synsing», da dette oftest stammer fra skribentens eget sinn og tankesett.

Enda så vil det også forekomme noen følelses-ladde innlegg som beskriver hvor ille skribenten tolker den gitte hendelsen.

Vi i LiberLysing.no vil tilby en ny nyanse av nyhetsbildet så kanskje hele bildet kan vises.

Alle donasjoner går til å videreføre Liber Lysings utvikling. Alt som er over det som trengs for dette vil viderr bli donert til et veldedig formål.

La oss bygge noe flott sammen!


Kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Seneste innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…