YouTube sletter anti-lockdown-video av fremtredende kanadisk juridisk gruppe

Videoen ble tatt ned minutter etter at den ble publisert.

14. april 2021 (LifeSiteNews) – YouTube har slettet en kraftig ny video som sprenger COVID-låsning og de negative sosiale og mentale effektene de har forårsaket. Videoen ble utgitt av den fremtredende kanadiske juridiske gruppen Justice Center for Constitutional Freedoms (JCCF).

Den forbudte videoen, med tittelen «Covid: The Political Pandemic», ble utgitt 10. april på gruppens YouTube-kanal. I løpet av få minutter ble videoen tatt ned for påstått brudd på YouTubes vilkår for bruk.

JCCF var i stand til å legge ut videoen til en Rumble-konto i kort rekkefølge, og til dags dato har den over 21 000 visninger.

Marnie Cathcart, kommunikasjonsdirektør for JCCF, fortalte LifeSiteNews at videoen ble «flagget» av YouTube «under kategorien» medisinsk feilinformasjon «fordi den hadde informasjon i strid med WHOs offisielle uttalelser rundt sosial distansering.»

Videoen viser klipp av Faucis flip-flop om «sosial distansering» -regler, hvor han sa at en 3-fots distanse nå var akseptabel i motsetning til den opprinnelige 6-fots lengden som helsemyndighetene over hele verden kjempet for.

Cathcart sa at JCCF appellerer fjerningen av videoen til YouTube.

“Kirken i det nye Canada er ulovlig”
Den forbudte videoen begynner med en fortelling som fremhever JCCFs bekymringer rundt skaden forårsaket av COVID-sperrer i Canada som er pålagt av provinsregjeringer.

Videoen går også over hvordan kanadiernes rettigheter, særlig friheten til å tilbe, er blitt tråkket på: “Kanadiere går inn i den 13. måneden med regjeringsbegrensninger som styrer og dikterer alle aspekter av våre liv. Den 13. måneden med daglige og pågående brudd på våre menneskerettigheter og grunnleggende friheter. På bare ett år har myndighetsordrer tvunget butikker som anses å være uvesentlige til å stenge, stenge restauranter i flere måneder av gangen, samt museer og biblioteker, stengte skoler og universiteter for personlig læring, avlyste kulturelle aktiviteter og kaster en pastor i fengsel i over 30 dager for å ha holdt gudstjeneste på søndag, og forbød direkte trosgrupper fra personlig tilbedelse. ”

”Fordi regjeringen har bestemt at religion er en ikke-vesentlig aktivitet, hindrer regjeringer over hele Canada kristne i å tilbe sammen personlig, slik de har gjort i over to tusen år. Kirken i det nye Canada er ulovlig. ”

Gjennom videoklipp fremhever JCCF-videoen fortellingene som brukes av helsepersonell i hele Canada for å rettferdiggjøre COVID-låsebestillinger, som i de fleste deler av landet har resultert i at familier har blitt forbudt å se hverandre i flere måneder.

Videofortelleren fremhever COVID-helseordrene, som nå «forbyr besøkende til ditt eget private hjem», og å holde familiemiddager på viktige høytider.

Videoen sprenger innføringen av maskebruk på barn på skolene, og sier hvordan barna nå blir «lært» at det å sitte sammen med vennene sine fra et annet klasserom til lunsj er dårlig, og «at de må leve i frykt for at sang og latter kan spre seg dødelige bakterier og drepe bestemor og bestefar.»

«Små barn som har større sjanse for å bli truffet av lyn enn for å dø av COVID, blir tvunget til å bruke en maske hele dagen bare for å gå på skolen,» sier videooppleseren. “Avhengig av provinsen er det forbudt å tilbringe tid med venner for å trene på treningsstudioet, være sammen med en aldrende syk foreldre, gå ut på middag, spille et hockeyspill på en utendørs bane, å forlate huset etter klokka åtte, eller i det hele tatt å forlate huset – med mindre det regnes som viktig. ”

JCCF er for tiden involvert i mange COVID-relaterte rettssaker i Alberta og Canada, og representerer mennesker og grupper som bekjemper bøter og siktelser.

Gruppen representerer Grace Life Church, som nylig ble sperret av politiet for å trosse koronavirushelsereglene.

Pastoren, James Coates, hadde nektet å overholde drakoniske regler for koronavirus og ble fengslet i 35 dager. Grace Life-medlemmer har nå gått under jorden for å tilbe.

Videoen inkluderer klipp fra Fox News-programleder Tucker Carlson, spesielt fra et show der han snakker om hvordan helsemyndigheter har brukt begrepet «vitenskap» for å rettferdiggjøre den kontinuerlige endringen av COVID-relaterte helseregler.

Videoen fremhever det tilsynelatende hykleriet fra verdensledere som Canadas statsminister Justin Trudeau, som i fjor deltok på en Black Lives Matter-protest.

Et klipp viser Carlson-eksplosjonsledere som offentlig støttet BLM-protester, sammen med å «frita» dem fra COVID-regler fordi de støtter saken, mens anti-lockdown-protester har blitt målrettet som supersprederhendelser.

JCCF-videoen inkluderer også en del av et show fra mars hvor Carlson snakker om COVID-jabs og deres effektivitet og sikkerhet. Mange land har midlertidig stanset bruken av noen COVID-jabs på grunn av uheldige helseeffekter.

“Dette er ikke ebola. Det er ikke SARS. Det er politikk som spiller medisin ”
Mot slutten av videoen spilles et lydklipp fra kanadiske Dr. Roger Hodkinson. Hodkinson har sprengt COVID som den «største svindelen som noen gang er utført på en intetanende publikum.»

“Det er absolutt ubegrunnet offentlig hysteri drevet av media og politikere. Det er opprørende. Dette er den største svindelen som noen gang er utført på en intetanende publikum. Det er absolutt ingenting som kan gjøres for å inneholde dette viruset. Dette er ikke ebola. Det er ikke SARS. Det er politikk som spiller medisin. Og det er et veldig farlig spill, ”sa Hodkinson.

Avslutningsvis sier videofortelleren at ingen “regjeringer i kanadisk historie har hensynsløst stengt restauranter, turisme, hotell, gjestfrihet og underholdning, og tvunget millioner av familier til arbeidsledighet, fattigdom, økt psykisk sykdom, skyhøye overdoser, økt selvmordsforsøk, alkoholisme og spiseforstyrrelser. ”

”I dag er politikk og frykt drivkraften som fortsetter de mest ekstreme og alvorlige begrensningene av friheter og individuelle friheter i kanadisk historie. For første gang i historien blir kanadiere betinget av å tro at deres frihet er egoistisk og lidelse er til beste for alle. ”

Innlegg lånt fra lifesitenews.com.

Oversatt av Albert Fladby.


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s