Vår fagre nye verden

Hovedmålet med pandemien er å få hele menneskeheten vaksinert. Ikke med en tradisjonell vaksine, men gjennom genetisk modifisering. Slik det allerede gjøres med tomater, mais, soyabønner og en rekke andre planter og dyr. Det kan motvirke sykdom, parasitter, øke holdbarhet og ikke minst gir det multi-nasjonale selskaper som Monsanto og andre patent-rettigheter til frøene. Det betyr at bønder må kjøpe lisens fra disse selskapene for å plante frø. Det er ikke lenger gratis slik naturen til nå har gitt av sin overflod.

Slik genteknologi overført på mennesker kan åpne for helt nye muligheter. Det vil kunne revolusjonere medisin på måter vi knapt kan forestille oss. Med alt fra fremstilling av nye organer, alle kan få barn, forandring av kjønn og utseende, kloning og muligens dramatisk livsforlengelse til et nivå som nesten avskaffer døden. Livslengde kan bli noe en må betale for, alt avhengig av hvor mye kreditt og bonus en har opparbeidet seg i systemet. Ny genteknologi kan medføre at kvinner i framtiden slipper tunge svangerskap og smertefulle fødsler. Barn vil komme fra kunstig befruktede celler bestilt og levert rett fra sædbanken eller eggsentralen med copyright og beskyttet under loven om opphavsrett. Barnet kjøpes på lisens, leasing eller andre leieavtaler og tilhører multinasjonale selskaper. Slaveri var i en kort historisk periode forbudt. Nå innføres fremtidens høyteknologiske slavesamfunn. Lenkene er ikke lenger av jern, men syntetiske kjeder i kroppens DNA-strenger.

Lenge var det planlagt å bruke en RFID-chip på et par centimeters størrelse operert inn i hånden. Denne formen for «Radio Frequency Identification», er allerede i bruk på katter, hunder, husdyr og en del svensker. Det er praktisk å betale med, nyttig for dem som ikke husker PIN-koden og gjør nøkler overflødige. Ny biologisk teknologi er nå klar til å erstatte denne chipen. Bill Gates uttrykker det slik:

«One final way that is new and promising is a mRNA vaccine. With mRNA and DNA instead of putting that chip in, we put instructions into the code, to make that chip.»

Vaksinen fjerner med andre ord en sekvens i DNA/mRNA-koden og erstatter den med en syntetisk kode. I datasammenheng tilsvarer dette å få installert et nytt program eller i verste fall få data-virus. Et fremmed dataprogram angriper da som en trojansk hest datamaskinens indre og skaper i de fleste tilfeller store problemer og i verste fall data-krasj. Med denne rette skremselspropagandaen og solid markedsføring stiller nå store deler av befolkningen seg i kø for paradoksalt nok å bli beskyttet mot virus, mens de i realiteten blir injisert med denne form biologisk data-virus.

Systemet kalles «Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System.» Fjernes ordet «Human», og regnes ut den alfabetiske gematria-koden på resten er tallet 666. Microsoft patenterte systemet i mars 2020 og fikk tildelt patentnummeret: 060606. For å aktivere systemet trengs et spesielt enzym med navnet: Luciferase.

Vaksinen vil etterlate mikroskopiske partikler som kan scannes som en strekk-kode eller QR-kode og kan i fremtiden inneholde alle personopplysninger, kredittkort, bank-konto, pensjon, pass og selvsagt vaksinehistorikk. Det er bare auto-brikken du har på bilvinduet som flytter inn i kroppen med et par ekstra tilleggsfunksjoner for tilpasning til fremtidens smartsamfunn, eller The Internet of Things. Det er den siste brikken til å bringe profetien fra Johannes Åpenbaring til virkelighet.

«Det utvirker at det ble gitt til alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.»

Bill Gates er i fyr og flamme over dette nye systemet og kan ikke få det ut til befolkningen raskt nok. Eller med hans egne ord:

«So this is urgent. And it is going to require incredible collaboration. It is going to have to go to seven billion people.»

Velkommen til vår fagre nye verden!

Innlegg lånt fra Christian Paaske.


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s