NÅ kommer det frem.

Les her nå, snu 👁 ditt utover og les noe som faktisk, eller kanskje?, kan gi deg innsikt:
Masken begynner å falle av! «Det kinesiske biologiske laboratoriet i Wuhan eies av Glaxosmithkline, som (tilfeldigvis) eier Pfizer!

Den som gjorde vaksinen mot viruset som (tilfeldigvis) ble startet på Wuhan Biological Lab og som (tilfeldigvis) ble finansiert av Dr. Fauci, som (tilfeldigvis) fremmer vaksinen!

«GlaxoSmithKline ledes (tilfeldigvis) av økonomidivisjonen i Black Rock, som (tilfeldigvis) styrer økonomien til Open Foundation Company (Soros Foundation), som (tilfeldigvis) administrerer den franske AXA!

«Soros (tilfeldigvis) eier det tyske selskapet Winterthur, som (tilfeldigvis) bygget et kinesisk laboratorium i Wuhan og ble kjøpt av det tyske Allianz, som (tilfeldigvis) har Vanguard som aksjonær, som (tilfeldigvis) er aksjonær i Black Rock, «som (tilfeldigvis) kontrollerer sentralbankene og forvalter omtrent en tredjedel av den globale investeringskapitalen.

«Black Rock» er også (tilfeldigvis) en storaksjonær i MICROSOFT, eid av Bill Gates, som (tilfeldigvis) er aksjonær i Pfizer (som selger en mirakelvaksine) og (tilfeldigvis) nå er den første sponsoren av ‘WHO!

Nå forstår du hvordan en død flaggermus solgt i et vått marked i Kina smittet HELE PLANETEN!

Innlegg lånt fra Frode Blegen.


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s