Slik fungerer propagandaen

Alle er så forferdet over situasjonen som media fremstiller i Brasil. 6000 mennesker får diagnosen covid som dødsårsak hver dag. Høres forferdelig ut, og de som har hostet fram dette og funnet ut at dette er flott skremselspropaganda nevner ikke med et ord at det bor 211 millioner mennesker der. 0,002 prosent, 20 prosent av en promille har altså testet positivt og har avgått med døden….. og man har utelatt at de skal ha både symptomer og riktig testsyklus ved testing. Kan ikke bli annet en hakkande gale. 99,998 % av befolkningen har ikke Covid om man tror på tallene, selv med 97 prosent falske positiver… Slik fungerer altså propaganda, og folk sluker dette rått!

Med den feilaktige testpraksisen som er standard, så er det over 97 prosent falske positiver. Testingen har bare økt enormt i omfang, og at WHO har gitt ut rettningslinjer slik at testene kan foretaes riktig, blir ignorert over hele verden. Man skal ikke overstige 17 sykluser. Ved 35 sykluser blir 80 prosent av disse falske svar. Når vi her i landet og over hele verden praktiserer 40 og 45 sykluser, da blir alt gale.

Det stopper ikke der. WHO har gitt ut retningslinjer om man skal ha en positiv PCR test tatt på riktig måte, altså ikke overstige 17 sykluser, og man skal ha symptomene i tillegg for å påstå at man har Covid på grunn av at PCR testene fanger opp fragmenter av Coronaviruset som kan ha ligget i kroppen i mange år, lenge før Covid ble oppfunnet i det hele tatt. Har man altså en positiv Coronatest men ikke symptomene, så har man heller ikke Covid i følge WHO. Problemet er at tallene du hører om på radio og TV er tall der man kun baserer seg på testingen stort sett. Tester man positivt, så har du Covid, noe som ikke er tilfelle dersom du ikke har symptomene som er identiske med influensaen. Skjønn det den som kan… 😉

Ikke stopper det der heller, de 18 markørene («CTCCCTTTGTTGTGTTGT», tatt fra 18-karakterers primersekvens som finnes i WHO coronavirus PCR-testprotokolldokument) man plukker ut i PCR testen finnes naturlig i alle kromosom 8 hos menneskene enten de er syke eller friske, så dette kan ikke bli annet enn gale.

Den dagen våre helsemyndigheter lytter til WHO, tester riktig, med riktig antall sykluser, setter diagnosen på folk som har avleverert riktig test… Den dagen har du fått friheten din tilbake, for den dagen eksisterer ikke Covid lenger omtrent i det hele tatt. Vi vil ikke ha et eneste tilfelle omtrent faktisk. Den dagen har WEF tap kampen om å bli verdens herskende organ som nok er den egentlige agendaen bak det hele…. Den dagen får du beholde kongehus og regjering slik du har det i dag og som disse vil ha vekk. Den dagen blir verden normal igjen, ikke før.

Lånt innlegg.


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

En kommentar om “Slik fungerer propagandaen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s