Covid 19 er et DARPA prosjekt

Defense Advanced Research Projects Agency DARPA

På det amerikanske 60 minutes skryter de militære vitenskapsmennene av hvordan de har utviklet all teknologi bak alt som har med covid å gjøre. Alt fra selve viruset til vaksinene som nå blir injisert med makt i alle mennesker til en micro chip.

DARPA har lenge forsket på dødeligheten av spanskesyken. De har tatt vevsprøver fra lik og blodprøver fra overlevende som har hatt spanskesyken. Fra disse prøvene har de utviklet antibodies som de i samarbeide med bla a AstraZeneca har fått implementert i deres mRNA vaksine. De samme antibodiene som norske forskere har blitt forskrekket over å finne i enorme mengder i denne vaksinen og som de sier er livsfarlig å injisere i mennesker.

Det er også DARPA som har utviklet hele mRNA vaksinen. Den offisielle planen er å utrydde all pandemi for all framtid, men er i realiteten noe som endrer det menneskelige DNA for alltid.

DARPA planlegger å injisere en microchip som kan oppdage covid smitte i hele jordas befolkning. De sier den vil fungere som «en varsellampe i bilen din, som gir signal når du er smittsom» og understreker at DETTE IKKE VIL VÆRE EN OVERVÅKNING AV ALLE MENNESKER, for det vil de selvsagt aldri gjøre.

For noen år siden advarte Putin om at amerikanerne hadde utviklet genetiske bio våpen som kan utslette utvalgte mennesker og raser.
https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/vladimir-putin-russia-genetic-resarch-16807240

Putin forteller også at de har oppdaget at amerikanske agenter har drevet og samlet inn genetiske materialer i hemmelighet i Russland. Han er med rette bekymret for at dette skal brukes selektivt mot den russiske befolkningen gjennom biologiske våpen utviklet fra genetiske registre som er blitt laget.

I 2017 ble det frigitt dokumenter gjenno FOIA,(freedom of information act), som viser at DARPA har lenge drevet å utvikle genetiske utryddelses våpen. Flere NATO land har sagt de er bekymret for hva dette kan brukes til i nær framtid. Denne artikkelen er fra 2017 og forteller hvordan DARPA forsvarer denne teknologien og sier de aldri vil misbruke den.

https://www.theguardian.com/science/2017/dec/04/us-military-agency-invests-100m-in-genetic-extinction-technologies

Så kom Covid 19

Den massive mengden med tvungen PCR testing av alle mennesker på jorda burde sees i denne sammenhengen; DARPA samler inn genetisk materialer fra ALLE mennesker på hele jorda. Dette er genetisk informasjon helt ned på individuelt nivå. Samlet inn av verdens største utvikler av biologiske våpen. Hva vi ser nå i forbindelse med Covid er en global militær PSYOP som skal sikre at alle lar seg teste og dermed avgir sin individuelle genetiske informasjon. Ting tyder på at testen også planter teknologiske parasitter i kroppen til alle som lar seg teste, parasitter som fungerer som antenne for elektromagnetiske signaler og som er i stand til å gjøre mye av det samme som vaksinene, endre det menneskelige DNA. Hva endringene skal være vil kunne bli individuelt programmert gjennom eksterne signaler som 4+1G (forbudt å nevne så dere får gjøre matematikken selv).

https://bigthink.com/surprising-science/scientists-create-a-lifelike-material-that-has-metabolism-and-can-self-reproduce?rebelltitem=2#rebelltitem2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s