Ikke vær lydig!

Frykt og lydighet er farlig, mye farligere enn Corona!

Tenk selv, lytt til din indre stemme, lytt til din samvittighet.

Se deg rundt…ser du barna, ser du ungdommen, ser du de gamle, ser du hva myndigheter og media er i ferd med å gjøre med deg, de rundt deg og samfunnet?

Er du redd?

Ikke vær redd! Vær modig, fri og frimodig. Spør deg selv, vil du leve et liv på kne i frykt, styrt av andre, av politikere og media?

Eller vil du leve oppreist, ta egne valg, ta konsekvensene av dine valg, og stå for dine verdier og de ting i livet som betyr noe for deg?

Hvilke verdier er viktigst for deg? Er det trygghet, et langt og rutinemessig liv styrt av andre i stadig frykt for å bli syk og dø?

Eller vil du gå opp dine egne spor, velge dine egne veier, ta egne valg – og leve, le, elske og ta sjanser – om nødvendig dø i kamp for din gudegitte frihet og retten til å «leve»?

Der er ditt valg!

Personlig vil jeg heller dø enn å leve et liv på kne i ufrihet og frykt.

Merk dere det Erna, Bent, Espen og Bjørn – For noen av oss, er det bedre å dø i kamp for retten til å leve som frie, lidenskapelige mennesker, enn å leve bak låste dører, med munnbind, spriting og to-meters avstand til våre medmennesker i redsel for å dø. Sånne som oss kan bli svingdøra som treffer dere i panna!

Ta vare på barna, ikke gjør de redde – gjør de modige!

Innlegg lånt fra Knut Espegaard


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s