Det handler ikke om smitte lenger, eller håndtering av smitte på noen måte.

Det er et fantastisk kunstykke at man i det hele tatt klarer å definere og kalle noe som helst for en «pandemi», når dødeligheten er en femtedel av dødeligheten av en vanlig influensa.

Snittalderen er 85 år, og omtrent samtlige av disse hadde alvorlige bakenforliggende kroniske sykdommer fra før.

WHO var ment til å styre hele denne epidemien, men de har ingen ting de skulle ha sagt lenger i det hele tatt. De tusen aller rikeste og mektigste multinasjonale selskapene i verden som utgjør World Economic Forum har tatt fullstendig over kommandoen. Dette er selskaper som Coca-Cola, Pepsi, IBM osv.

WHO gav ut nye restriksjoner der man fortalte at man brukte PCR-testene fullstendig feil, slik at falske positiver ble skyhøye. Dette ble fullstendig ignorert, og WEF gav ordre om bare å øke denne praksisen ytterligere.

Deretter gikk WHO ut å fordømte disse lockdownene som tar mange flere liv enn hva viruset gjør, også her gikk WEF ut og ignorerte WHO og ba våre politikere bare kjøre på med disse nedstengingene. I stedet for skulle vi nå behandle Covid som vanlig influensa. WEF hadde sine egne planer!

Disse store multinasjonale selskapene ser helst at småbedriftene dør ut slik at de får mer markedsandeler når disse er borte, så de ønsker å opprettholde lockdown. Våre politikere fikk ordre fra WEF om å bare fortsette med disse tiltakene, uansett hva folk sa.

Det handler ikke om smitte lenger, eller håndtering av smitte på noen måte. Det er denne lockdownen som hele tiden har vært målet for disse i WEF. Dette er ikke annet enn en gedigen svindel, og mer enn dette burde være unødvendig for meg å si egentlig.

Lederen for WEF, Klaus Schwab har helt klart og tydelig sagt at vi aldri noensinne vil få hverdagen vår tilbake. Vi blir løyet for, om vi tar en vaksine, som egentlig ikke har noe som helst med en vaksine å gjøre, som ikke hindrer smitte, som ikke hindrer infeksjon, som ikke virker på noe som helst og som har en dødelighet som er mye høyere enn Covid…. så skal vi få lov til å reise, gå på konserter osv, samtidig som vi blir fortalt at vi ikke skal få lov da heller.

Skjønner du nå at dette handler ikke om noen pandemihåndtering lenger? Det handler kun om økonomiske fordeler for disse store multinasjonale selskapene som sorterer under WEF. Du er bare melkekuen deres og har ingen ting du skulle ha sagt eller ment i dette narrespillet!

Innlegg lånt fra Helge Aspevik.


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

En kommentar om “Det handler ikke om smitte lenger, eller håndtering av smitte på noen måte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s