Desto mer jeg tenker over det, desto tåpeligere ser jeg at det er.

Multinasjonale selskaper, de største av de største har organisert seg i en klubb som skal hjelpe dem til å tjene enda mer penger. Klubben består av verdens rikeste folk, og kun 1 prosent av disse eier halve verdensøkonomien. World Economic Forum, heter klubben.

Klubben har gjort det meget bra, og medlemmene der tjener penger mer enn noen sinne, særlig de store multinasjonale selskapene som selger medisin og produserer varer. Nå har de ordnet seg slik at enkelte ildskjeler har satt seg i posisjoner og gjort det fullstendig mulig å selge produktene sine til ikke bare en masse med land, men til hvert eneste menneske i verden. 7.8 milliarder mennesker MÅ ha vaksine, en vaksine som varer kun et par måneder, ikke stopper smitte, ikke stopper spredning, ikke gjør noe som helst faktisk enn mulig å dempe symptomer i tilfelle du skulle få influansalignede symptomer. Influensa er da noe vi hadde før i gamle dager, helt til natta denne identiske «sykdommen» overtok» og influensaen forsvant. Du får ikke lov til å reise noen plass før du har kjøpt vaksinen av oss, sier denne klubben som også tilfeldigvis har klart kunstykket å bli FN sine rådgivere og som styrer FN fullstendig. Egentlig så får du ikke lov til å reise noen plasser etterpå heller, i og med at vaksinen ikke er en vaksine i det hele tatt på noen måte og virker ikke mot noe som helst faktisk.

Når da FN gir restriksjoner, så må selvfølgelig hele verden gjøre som de får beskjed på. Uheldigvis så har vi en statsminister som ikke vet bedre og som formidler alt WEF finner på for å få mer profitt ved å bruke tvang, løgner og falske tall for å fremme budskapet til disse store multinasjonale selskapene. Disse selskapene vil også ha bort alle konkurrenter fra Jordens overflate, så disse har også pålagt statsministeren vår å holde landet under lockdown, slik at disse småselskapene går konkurs og forsvinner for godt. Det er i alle fall planen, og dette fungerer, fordi vi har et folkelag som svelger alt det statministeren bringer videre fra disse store mulitinasjonale selskapene som hun adlyder blindt. Hun er jo tross alt fra et industiparti som skal kjempe for økt vekst innen industrien. Bare dumt at Norge ikke lenger har noen betydning for henne. Det er disse gutta i denne klubben hvor framtiden ligger for hennes vedkommende, ikke får vår, tvert om.

Disse store multinasjonale selskapene består som sagt av verdens rikeste og mektigste menn, og det eneste de tenker på er penger og økt fortjeneste. En rekke av lederne der bruker alle midler for å gi medlemmene der store fordeler som vil gi økt profitt.

Igjennom tiden har noen av disse store multinasjonale selskapene «gitt» bort forskningsinstanser til folket, slik at folket kan få satt seg inn i for eksempel den medisinske forskningen. Ingen ting er gratis, selvfølgelig, når forskerne kommer fram til noe som er nyttig for menneskeheten, så MÅ det også være nyttig verktøy for disse store multinasjonale selskapene også. Forskere som har forsket seg fram til konklusjoner som kolliderer med planene til disse store multinasjonale selskapene, de blir fjernet om de viser til forskning som ikke gir økte fortjenestemuligheter til disse selskapene. Mange hundrede tusner av forskere har måtte forsvinne fra jobbene sine, fordi forskningen ikke har vært i tråd med disse multinasjonale selskapenes ønske om et monopol der deres produkter er den enste sanne lære her på jord. Ja, disse er så redd for konkurranse at klubben har faktisk overtatt Google og fått de til å fjerne alle søkeresultater som kan ramme deres ønske om økt profitt. De har inngått avtale med Facebook, slik at mennesker som slipper sannheten ut gjennom dette mediaet ogå får slettet sine kontoer. Ingen ting skal få ødelegge fortjenestemulighetene til disse selskapene.

Disse store multinasjonale selskapene kjenner ingen grense for hvor det er stopp. Lederen for denne klubben har offentlig gått ut med, både muntlig og skriftlig, der han sier og forteller at all privat eiendom vil bli gitt til disse store multinasjonale selskapene. De skal forvalte din eiendom til det beste for menneskene. Ingen skal eie noe som helst, sier han, og han lover at alle skal være lykkelige. Disse i denne klubben skal eie din eiendom, og det er de som skal tjene penger på din eiendom også, du skal få lov å leie av dem, slik at de får profitt også her. Høres ikke det fantastisk ut?

Dag ut, dag inn så flyter radiosendingene over med budskapet til disse stor multinasjonale selskapene. Det går ikke fem minutter uten at du får høre om et Covid tilfelle. Ingen rapporterte noe som helst i det hele tatt den gang influensaen eksisterte. Det er de samme symptomene, de samme sykdomsforløpene, den samme dødeligheten og til og med viruset er 100 % idientisk med dette Covid-viruset. De store multinasjonale selskapene forsikrer at oppbyggen av viruset er helt annerledes. Forskere som er seriøse, hevder det motsatte, men de får hele karrieren ødelagt om de nevner det. Sannheten er at INGEN aner hvordan viruset ser ut innvendig og hva som er forskjellen. De vi vet er at forskjellene er antatt og beregnet ut i fra datamaskiner som har tippet hva det inneholder. I tilegg så har man basert innholdet av viruset på konsensus, det vil si hva flest mulig forskere tror at det inneholder. Jeg vet hva det inneholder… Akkurat det samme som et vanlig influensavirus inneholder. Grunnen er at Covid er ikke noe annet enn det vanlige influensaviruset, det har bare byttet navn for å gi profittmuligheter til disse store multinasjonale selskapene som har skapt en illusjon om at det pågår en pest, en epedemi som faktisk ikke eksisterer. Disse har forbered seg godt og planlagt dette i mange tiår, ved å endre på definisjoner av pandemi for eksempel, for å sikre seg et nettverk som luker bort fakta, for å sikre seg at media taler deres sak, og for å sikre seg at de får styre det hele igjennom FN som de allerede styrer nå.

I mellomtiden så går vi rundt på kjøpesentre proppet full i løgner om at en pest pågår, vi har hørt det på radioen til disse her, vi har hørt dette av statsministeren, vi har lest om hva leger og forskere sier, ikke disse latterlige forskerne som ikke en gang klarer å beholde jobbene eller facebookkontoen sin.

Sannheten er enkel, vi har blitt rundlurt hele gjengen. Regner som sagt ikke det vil bli mer skriking om det før den dagen du må levere fra deg bilden din, eiendommen din, for det er det som er den fremtidige planen om vi skal tro på lederen for disse multinasjonale selskapene i WEF, World Economic Forum som nå styrer FN og hele verden takket være noen gode sjakktrekk og en masse med penger, et godt opparbeidet sensurapparat, og takket være en haug med godtroende handlingslammede idioter som er livredde for å sette seg i mot disse grådige selskapene som sluker mennesket til fordel for profitt!

Innlegg lånt fra Helge Aspevik


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

En kommentar om “Desto mer jeg tenker over det, desto tåpeligere ser jeg at det er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s