Jeg føler stor frykt, men jeg er ikke avskrekket

America’s Frontline Doctors (AFLDS) snakket med tidligere Pfizer visepresident og Chief Science Officer Dr. Mike Yeadon om hans synspunkter på COVID-19 va @@ ine, hydroksyklorokin og ivermektin, reguleringsmyndighetene og mer.

I begynnelsen sa Dr. Yeadon: «Jeg er godt klar over de globale forbrytelsene mot menneskeheten som begås mot en stor andel av verdens befolkning.

“Jeg føler stor frykt, men jeg er ikke avskrekket fra å avgi ekspertvitnesbyrd til flere grupper av dyktige advokater som Rocco Galati i Canada og Reiner Fuellmich i Tyskland.

”Jeg er absolutt ikke i tvil om at vi er i nærvær av ondskap (ikke en beslutning jeg noensinne har gjort før i en 40-årig forskerkarriere) og farlige produkter.

«I Storbritannia er det tydelig at myndighetene er opptatt av et kurs som vil føre til administrering av» vaksiner «til så mange av befolkningen som mulig. Dette er galskap, for selv om disse agentene var legitime, er det bare behov for beskyttelse av dem med særlig høy risiko for dødsfall fra viruset. Hos disse menneskene kan det til og med være et argument om at risikoen er verdt å bære. Og det er absolutt risikoer som er det jeg kaller ‘mekanistisk’: innebygd i måten de fungerer på.

“Men alle de andre menneskene, de som har god helse og er yngre enn 60 år, kanskje litt eldre, de omkommer ikke av viruset. I denne store gruppen er det helt uetisk å administrere noe nytt, og som potensialet for uønskede effekter etter noen måneder er helt ukarakterisert.

“I ingen annen tid ville det være lurt å gjøre det som er sagt som intensjonen.

“Siden jeg vet dette med sikkerhet, og jeg vet at de som kjører det vet dette også, må vi spørre: Hva er deres motiv?

“Selv om jeg ikke vet det, har jeg sterke teoretiske svar, hvorav bare ett er relatert til penger, og det motivet ikke fungerer, fordi det samme antallet kan oppnås ved å doble enhetskostnaden og gi agenten til halvparten så mange mennesker. Dilemma løst. Så det er noe annet. Setter pris på at det av hele befolkningen også er ment at mindreårige barn og til slutt babyer skal inkluderes i nettet, og det er det jeg tolker som en ond handling.

“Det er ingen medisinsk begrunnelse for det. Å vite som jeg gjør at utformingen av disse ‘vaksinene’ resulterer i uttrykk i mottakernes kropper, ekspresjon av piggproteinet, som har ugunstige biologiske effekter som hos noen mennesker er skadelige (initiering av blodkoagulasjon og aktivere immunforsvaret ‘komplement-system’), er jeg fast bestemt på å påpeke at de som ikke er i fare for dette viruset ikke skal utsettes for risikoen for uønskede effekter fra disse stoffene. ”

Innlegg lånt fra Joachim Nilsen.

For å lese det opprinnelige innlegget, trykk her https://www.facebook.com/groups/...


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s