Nei. Det store problemet med mRNA-vaksiner

At den menneskelig biokjemi er utrolig kompleks, med titusenvis av ulike proteiner som er bemerkelsesverdig lett å kaste ut av balanse. Mange er ikke klar over dette, men proteiner er ikke bare strukturelle komponenter i kroppen (som muskelvev), de er også budbringere (som hormoner), transportkjøretøy, enzymer, antistoffer og mange andre typer molekyler som er nødvendig for god helse.

Å injisere kroppen med mRNA, er i hovedsak instruksjoner som teoretisk set kan slippe løs katastrofale utilsiktede konsekvenser i kroppen, som kan inkludere å forårsake destruktive selvforsterkende tilbakemeldingsløyfer som enten reduserer nødvendig proteinsyntese eller forårsaker løpende overdreven proteinsyntese. Disse bivirkningene kan potensielt føre til minst fem negative utfall:

1) Plutselig pågang av autoimmune lidelser som gjør at kroppens immunforsvar angriper sine egne celler.

2) Betennelse i kroppen, noe som resulterer i hyperinflammatorisk respons hos enkelte mennesker og kan fører til sekundærvirkninger som nevrologisk skade, organsvikt eller kreft. Dette kalles også noen ganger for ′′ forsterket ′′ betennelsesdempende respons.

3) En forsterket risiko for blodpropp som respons på mRNA-strands som sirkulerer i blodet utenfor kroppens celler. Dette kan føre til potensielt fatale episoder med slag eller alvorlige hjerte-og karhendelser.

4) Immunrespons på grunn av tilstedeværelsen av utilsiktede RNA-fragmenter, oversettes til uoversiktlige proteiner, noe som fører til et stort utvalg av negative mulige utfall, inkludert molekylærmangel som kan føre til ulike sykdommer og syndromer, inkludert hormonelle forstyrrelser, infertilitet (ufrivillig barnløshet), hjerte-og lunger sykdom, nevrologiske lidelser og mye annet.

5) I tilfelle selvreplikasjon (kopi av seg selv) av mRNA-vaksiner ved bruk av viruskomponenter, en manglende evne til å stoppe en løpsk prosess som repliserer ute av kontroll i kroppen. Dette kan teoretisk oppstå når mRNA-snuttene skyves inn i celler via virusreplicon-partikler (VRP), for eksempel eller ved hjelp av andre virale leveringsmetoder som er avhengig av viral replikasjonsmaskiner. På den andre siden tillater selvreplikasjon av mRNA-vaksiner at injeksjonsdoser er utrolig små, siden mRNA-kodingstoffet er selvreplikerende.

Se Dr Louise her i same sak


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s