Hva hvis alt er forutbestemt?

Hva hvis livet er en film, historien følger bare et manus og alt er forutbestemt og planlagt? Hva hvis livet er som en DVD-film eller datafil? De fleste ser filmen i kronologisk rekkefølge, men det er også mulig å hoppe litt fram og tilbake og se noen kapitler framover. Det finnes profetier og forutsigelser som har slått til med stor nøyaktighet som kan gi støtte til et slikt perspektiv, for hvordan er det ellers mulig å se inn i fremtiden? Nostradamus er kjent, men også det siste kapittelet i Bibelen, Johannes Åpenbaring. En rimelig obskur tekst med fornyet aktualitet. Herfra stammer for eksempel Dyrets merke:

«Heri består visdommen. Den som har forstand, la ham regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall. Og dets tall er seks hundre og sekstiseks.»

Kanskje ikke helt tilfeldig at Corona består av 6 bokstaver, og den alfabetiske gematriakoden er 66. (C-3, O-15, R-18… regn det ut selv.)

Dyret er videre beskrevet slik:

«Det ble gitt dem makt over hver stamme og hvert folk og hvert tungemål og hvert folkeslag.» Og «Alle som bor på jorden skal tilbe det….»

«Og det fikk makt til å gi dyrets bilde livsånde, så at dyrets bilde til og med kunne tale, og gjøre så at alle de som ikke ville tilbe dyrets bilde, skulle drepes.»

«Og dragen gav det sin kraft og sin trone og stor makt.» «De tilbad dragen, fordi den hadde gitt dyret makt.»

Drage er ellers maktelitens fremste symbol. Det finnes i byvåpen, kommunevåpen, på flagg, i statuer, på bilmerker og firmalogoer verden over. For noen år siden ble det norske flagget på landslagstrøyen til fotballspillerne skiftet ut med en drage og flagget ble plassert i nakken. Landslagstrøyene måtte imidlertid kastes da makteliten tapte den kampen. Mer hell har de hatt med det norske riksvåpenet. Det var opprinnelig en løve, men har gradvist skiftet form og ligner stadig mer på en drage.

På hver eneste norske pengeseddel fra forrige serie, er det bilde av en drage og i hvert eneste norske pass. Dragen i passet er på side to, og utgjør ellers vannmerket i hver eneste side. Dragen kommer fra Urnes stavkirke og er et dyr med djevelhale, dragemunn og drageman og ellers ukjent i norsk fauna.

I 1986 etter Tjernobyl-katastrofen ble denne passasjen lagt merke til fordi Tjernobyl betyr Malurt.

«Den tredje engelen blåste i basunen, og en stor stjerne falt ned fra himmelen, flammende som en fakkel, og den falt på tredjedelen av elvene og på vannkildene. Stjernens navn var Malurt, og tredjedelen av vannet ble til malurt. Og mange mennesker døde av vannet fordi det var blitt forgiftet.»

Spesielt denne passasjen vekker assosiasjoner til kontantløshet, micro-chipping og vaksinepass:

«Det utvirker at det ble gitt til alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.» (13:16)

En som setter dette dramaet i kontekst er det rimelig oppsiktsvekkende sitatet fra grunnleggeren av teosofien, H.P. Blavatsky:

«En av de mest skjulte hemmeligheter involverer de såkalte falne engler. Satan og hans opprørskhet vil på denne måten bevise å ha blitt den direkte frelser og skaper av det hellige mennesket. Når den overtroiske oppfattelsen fra kirken opphører vokser Satan inn i et storslagent bilde. Det er Satan som er guden for vår planet og den eneste guden. Satan eller Lucifer representerer den sentrifugale energien i universet, dette evig levende symbolet for selvoppofrelse for menneskehetens intellektuelle uavhengighet.»

Så hvis livet er en film må det jo være litt drama for at vi ikke skal kjede oss. Det må være noen helter og skurker, for hva er vel en kriminalroman uten noen saftige mord eller to? Satan er visst den store filmregissøren og akkurat nå kommer det en skrekkfilm kun makteliten og alle hans tilbedere og håndlangere kommer til å like.

Går det fortsatt an å se på det som underholdning, og at fra bevisstheten og sjelens synspunkt er vi like upåvirket og fri fra opplevelsene som av en hvilken som annen film? Forskjellen er at denne «filmen» er så utrolig godt laget at vi tror det er virkelig.

Den ultimate løsningen er kanskje å akseptere filmen, ikke å sloss mot den, men delta i dramaet og spille våre tildelte roller. Vel vitende at det alt sammen er en drømmeverden og illusjon ment for vår underholdning, sjelelige modning og åndelige vekst?

Innlegg lånt fra Christian Paaske.


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s