#snøball Kopiert

Så nettopp på en video fra Israel hvor Icke intervjuer en som har valgt å ikke la seg vaksinere. Denne videoen er nå sensurert og kan ikke sees så her er en liten oppsummering:

Den unge israeleren som i videoen blir intervjuet forteller hvordan han med med skrekk og gru er vitne til hvordan de aller fleste israelere har latt seg påvirke av den enorme propaganda kampanjen som nå foregår, og sammenligner det med tilstandene i 1932-1936 i nazi Tyskland. Så langt har over 70% av befolkningen latt seg vaksinere og de venter nå på at Moderna skal begynne med barna. På barn som han forteller at ingen i Israel så langt har blitt alvorlig syke.

Han forteller om hvordan naboene blir satt opp i mot hverandre, hetset og sjikanert. Hvordan de som er skeptiske blir kalt for konspirasjonsteoretikere, og i verste tilfeller for potensielle mordere. De som jobber offentlig stilling eller for noen andre, forteller han videre … blir pålagt å vaksinere seg eller så mister de jobben – og kan ikke brødfø seg selv og sine barn. Han sier han er en av de heldige siden han selv er selvstendig næringsdrivende.

Men flere og flere unge våkner opp i Israel og det dannes undergrunnsbevegelser som med juridisk hjelp står sammen, og opp i mot tyraniet. De har også laget flere nettsider hvor de lar folk som har fått kraftige bivirkninger eller har familiemedlemmer som har dødd av sprøyten kan rapportere det.

Han fortalte hvordan en kvinne som var i tredje trimester nå nylig døde, med barnet. Han hadde hundrevis om ikke tusenvis av vitnesbyrd og tallene stiger…

De som blir vaksinert får dette i passet sitt og får sitte ved bordplasser hvor det står «kun for vaksinerte», og selv om snart alle i Israel er vaksinerte får de ikke fri reisetillatelse – og turister får heller ikke komme inn i landet. Dette var noe de var lovet tidligere men det har tydeligvis myndighetene endret.

Han ønsker å fortelle dette fordi det som skjer der – også ville komme til flere land.

Trodde du ikke det ville bli tvungen vaksinering må du kanskje tro om igjen… og synes du ikke det er greit så er det på tide å gjøre noe!!

Innlegg lånt fra Eric Johansen


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s