Når sluttet du å tenke?

Stadig flere forstår at pandemien handler ikke om et virus. Det er kun et av flere virkemiddler for den totale dekonstruksjon av samfunnet for innførelse av en ny verdensorden. Åpent beskrevet av FN, World Economic Forum, Rockefeller Foundation og andre. Det omtales som The Great Reset, The Fourth Industrial Revolution eller New World Order. Flere av våre politikere bærer logoen for dette prosjektet på jakkekraven. Planen er et diktaorisk «smartsamfunn» hvor stadig flere funksjoner overtas av datamaskiner og roboter. Mennesker i det befolkningsantallet vi har i dag blir overflødig og må elimineres på en skånsom måte, – i den grad folkemord noen sinne har vært det. For de som forstår , i motsetning til største delen av befolkningen som tror pandemien snart går over, var 11.mars 2020 starten på 3. verdenkrig.

Alle kriger er forskjellige. Hver ny krig gjennom historien er et resultat av den teknologiske utviklingen. Den industrielle revolusjonen omfatter også krigsindustrien med en akslerende utvikling i stadig mer avanserte og ødeleggende våpen. Kvantesprangene i teknologisk utvikling fra den ene krigen gjennom historien til den neste er enorme. Spranget fra Napoleonskrigene til 1.verdenkrig var stort. Likedan spranget fra 1.verdenskrig til 2. verdenskrig. Med den teknologiske utviklingen fra 1945 til i dag er spranget til 3.verdenkrig så stort at det er vanskelig å forestille seg, – mange vil sikkert foretrekke å la være.

I takt med at krigene ble mer omfattende førte det også til at sivilbefolkningen ble stadig kraftigere rammet. Gjennom det meste av historien ble krigene utkjempet på slagmarken, langt utenfor byer og tettsteder, og de som hadde flest overlevende vant. Under 1.verdenskrig gravde de seg ned i gjørmete skyttergraver og skjøt på hverandre. Sivilbefolkningens nød begrenset seg til handelsblokkader og matmangel. Under 2. verdenskrig var ingen trygge og den tyske krigsmaskinen okkuperte like mye byene som resten av landet.

I 3.verdenskrig er det foreløpig ikke bombefly, krigsskip eller marsjerende soldater vi skal frykte, men et usynlig virus. Så usynlig at ikke en gang vitenskapsmenn har funnet det. Denne krigens nærvær rammer hele verdens befolkning på måter ingen tidligere kriger. Bokstavelig talt kommer krigen inn under huden i form av jevnlig vaksinering, – et biologisk våpen som går konsentrasjonsleirenes gassovner en høy gang. Vaksinering gir anledning til individuelt tilpassede vaksiner avhengig av den enkeltes kvalifikasjoner for deltakelse i framtidens «smartsamfunn».

Det første offeret i en krig er sannheten. Informasjon og propaganda er avgjørende i enhver krig og har økt i takt med graden krigene har involvert sivilbefolkningen. Nazistene utviklet et avansert propaganda-apparat. Siden den gang har metodene og mulighetene for påvirkning, massesuggesjon og indoktrinering økt eksplosivt i takt med den teknologiske utviklingen og er lysår foran hva nazistene kunne oppdrive. Nå er propagadaen og den psykologiske forberedelsen så effektiv at 3. verdenskrig kunne startes uten at den aller største delen av befolkningen oppfatter noe som helst.

Demoraliseringen av samfunnet gjennom systematisk forrråing av vold og sex i underholdningsindustrien har flyttet grenser og rasert grunnleggende verdier. Nedbygging av utdannelsesystemet og en generell tabloidisering og overfladiskhet i massemedia har bidratt til en dramtisk nedgang i evnen til kritisk og selvstendig tenkning. Sexrevolusjonen, kvinnerfrigjøring og fri abort var virkemidler til å oppløse familien i tillegg til normoppløsende aggressiv populærmusikk og en hel generasjon forført inn i opprør mot tradisjoner, selvopptatthet og individualisme. I tillegg til den kjemiske påvirkningen gjennom ødeleggelse av jordbruk og matvarekvalitet med stadig mer giftige tilsettingstoffer og forrrusernings av jordsmonnet, vann og luft og systematisk stadig mer usunnt kosthold.

Alt sammen en langsiktig styrt utvikling for å forberede grunnen til en totalkrig hvor mennesket er så bedøvet, indoktrinert, motstandsløs, ukritisk og medgjørlig at de vandrer frivillig til nærmeste vaksinestasjon og stiller seg i kø for å få sitt første skudd.

Innlegg lånt fra Christian Paaske


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s