Før COVID planla Gates sosialmediasensur av vaksinesikkerhetsadvokater med Pharma, CDC, Media, Kina og CIA

I oktober 2019, kort tid før COVID-utbruddet, begynte Gates og andre mektige individer å planlegge hvordan de skulle sensurere advokater fra vaksinesikkerhet fra sosiale medier under en bordsimulering av en verdensomspennende pandemi, kjent som Event 201.

I løpet av de siste to ukene har Facebook og andre sosiale mediesider deplatformert meg og mange andre kritikere av regulatorisk korrupsjon og autoritær folkehelsepolitikk. Så, her er noe fôr til de av dere som har den uhyggelige følelsen av at regjeringens / industriens pandemiske respons føles som den var planlagt – selv før det var en pandemi.

Det vedlagte dokumentet viser at en kabal med mektige individer faktisk begynte å planlegge masseutkastelse av vaksineskeptikere fra sosiale medier i oktober 2019, en uke eller to før COVID begynte å sirkulere. Den måneden organiserte Microsofts grunnlegger Bill Gates en øvelse med fire «table-top» -simuleringer av en verdensomspennende koronaviruspandemi med andre høytstående «Deep State» panjandrums. Øvelsen ble referert til som Event 201.

Gates ‘medsammensvorne inkluderte representanter fra Verdensbanken, World Economic Forum (Great Reset), Bloomberg / Johns Hopkins University Populations Center, Centers for Disease Control and Prevention, ulike mediekraftverk, den kinesiske regjeringen, et tidligere Central Intelligence Agency / National Security Agency direktør (det er ikke noe som heter en tidligere CIA-offiser), vaksineprodusent Johnson & Johnson, finans- og biosikkerhetsindustrien og Edelman, verdens ledende PR-firma.

Etter Gates ’ledelse utpekte disse rollene medlemmer av et Pandemic Control Council, som varslet regjeringsstrategier for å kontrollere pandemien, fortellingen og befolkningen. Det var unødvendig å si at det var lite snakk om å bygge immunforsvar, hemmelige midler eller terapeutiske medikamenter og vitaminer uten patent, men mye snakk om å fremme opptak av nye patenterbare antivirale legemidler og vaksiner.

Men deltakerne fokuserte primært på å planlegge bransjesentriske, frykthåndterende, politistatistiske strategier for å håndtere en imaginær global koronavirus-smitte som kulminerte i massesensur av sosiale medier.

Merkelig nok hevder Gates nå at simuleringen ikke skjedde. 12. april 2020 sa Gates til BBC: «Nå er vi her. Vi simulerte ikke dette, vi praktiserte ikke, så både helsepolitikken og den økonomiske politikken befinner vi oss i ukjent territorium. «

Dessverre for at whopper, videoene av arrangementet er fremdeles tilgjengelig på internett. De viser at Gates og teamet faktisk simulerte helse og økonomisk politikk. Det er vanskelig å svelge som Gates har glemt.

Gates’s Event 201 simulerte COVID-epidemien forårsaket 65 millioner dødsfall ved 18-måneders sluttpunktet og den globale økonomiske kollapsen som varte opptil et tiår. Sammenlignet med Gates-simuleringen er den faktiske COVID-19-krisen derfor litt av en dud, etter å ha pålagt bare 2,5 millioner dødsfall «tilskrevet COVID» de siste 13 månedene.

Dødsfallene «tilskrevet COVID» i den virkelige situasjonen er svært tvilsomme, og må sees i sammenheng med en global befolkning på 7,8 milliarder, med forventet om lag 59 millioner dødsfall årlig. Spådommene om ti år lang økonomisk kollaps vil trolig vise seg å være mer nøyaktige – men bare på grunn av den drakoniske nedlåsingen som Gates fremmet.

Gates ’Event 201-skript forestiller seg store antivaksinopproer utløst av internettinnlegg. Den universelle og ensidige antagelsen blant deltakerne var at en slik krise ville være en mulighet for bekvemmelighet for å fremme nye vaksiner, og stramme kontrollene ved en overvåkings– og sensurstat.

Segment fire av manuset – om manipulering og kontroll av opinionen – er mest avslørende. Det forutsa ukjennelig demokratiets nåværende krise:

 • Deltakerne diskuterte mekanismer for å kontrollere «desinformasjon» og «feilinformasjon», ved å «oversvømme» media med propaganda («god informasjon»), ilegge sanksjoner for å spre løgn og miskreditere antivaksinasjonsbevegelsen.
 • Jane Halton, fra Australias ANZ Bank, en av forfatterne av Australias undertrykkende «no jab, no pay» -politikk, forsikret deltakerne om at Gates Foundation lager algoritmer «for å sile gjennom informasjon på disse sosiale medieplattformene» for å beskytte publikum mot farlige tanker og informasjon.
 • George Gao, den nåværende direktøren for det kinesiske senteret for sykdomsbekjempelse, er bekymret for hvordan man skal undertrykke «rykter» om at viruset er generert i laboratorium: «Folk tror, ​​’Dette er en menneskeskapt’ … [og at] et eller annet farmasøytisk selskap laget viruset . ”
 • Chen Huang, en forsker fra Apple, en Google-forsker og verdens ledende ekspert på sporing og ansiktsgjenkjenningsteknologi, spiller nyhetsleseren som rapporterer om mottiltak. Han beskylder opptøyer mot antivaksineaktivister og spår at Twitter og Facebook vil samarbeide om å «identifisere [ing] og slette [ing] et urovekkende antall kontoer dedikert til å spre feilinformasjon om utbruddet» og å implementere «internet shutdowns … for å dempe panikk . ”
 • Dr. Tara Kirk Sell, seniorforsker ved Bloomberg School of Health Johns Hopkins Center for Health Security, er bekymret for at farmasøytiske selskaper blir beskyldt for å ha introdusert viruset slik at de kan tjene penger på medisiner og vaksiner: “[Vi] har sett offentlig tro i produktene deres stupte. ” Hun bemerker med alarm at ”Uro, på grunn av falske rykter og splittende meldinger, øker og forverrer spredning av sykdommen ettersom tillitsnivået faller og folk slutter å samarbeide om innsats. Dette er et massivt problem som truer regjeringer og pålitelige institusjoner. ”

Sell minner sine medarbeidere om at «Vi vet at sosiale medier nå er den viktigste måten mange mennesker får sine nyheter på, så forstyrrelser på disse plattformene kan dempe spredningen av feilinformasjon.» Det er mange måter, som Sell anbefaler, for regjerings- og industriallierte å nå dette målet: “Noen regjeringer har tatt kontroll over nasjonal tilgang til Internett. Andre sensurerer nettsteder og innhold på sosiale medier, og et lite antall har stengt Internett-tilgangen fullstendig for å forhindre spredning av feilinformasjon. Straffer har blitt innført for å spre skadelig løgn, inkludert arrestasjoner. ”

 • Matthew Harrington, administrerende direktør i Edelman Public Relations er enig i at sosiale medier må komme i kø for å fremme regjeringens politikk: ”Jeg tror også vi er i et øyeblikk der de sosiale medieplattformene må gå frem og anerkjenne øyeblikket for å hevde at de en teknologiplattform og ikke en kringkaster er over. De må faktisk være med på å kringkaste nøyaktig informasjon og samarbeide med de vitenskapelige miljøene og helsemiljøene for å motvirke, om ikke flom i sonen, med nøyaktig informasjon. For det er ikke mulig å prøve å få ånden tilbake i flasken med feilinformasjon og desinformasjon. «
 • Stephen Redd, admiral for folkehelsetjenesten, har en uhyggelig forestilling om at myndighetene skal hente data fra sosiale medier for å identifisere mennesker med negativ tro: “Jeg tror at med de sosiale medieplattformene er det en mulighet til å forstå hvem det er som er mottakelig … for feilinformasjon, så jeg tror det er en mulighet til å samle inn data fra den kommunikasjonsmekanismen. ”
 • Adrian Thomas fra Johnson & Johnson kunngjør «noen viktige nyheter å dele fra noen av» våre medlemsbedrifter [Pharma] «: Vi gjør kliniske studier med nye antiretrovirale midler, og faktisk i vaksiner!» Han anbefaler en strategi for å adressere problemene til disse selskapene når «rykter faktisk spredte seg» om at deres tøffe testede produkter «forårsaker dødsfall og at pasientene ikke tar dem lenger.» Han foreslår: «Kanskje vi gjør feil ved å rapportere og telle alle omkomne og infeksjoner.»
 • Tidligere CIA-nestleder, Avril Haines, presenterte en strategi for å «oversvømme sonen» med propaganda fra «pålitelige kilder», inkludert «innflytelsesrike samfunnsledere, så vel som helsearbeidere.» Han advarer om «falsk informasjon som faktisk begynner å hemme vår evne til å adressere pandemien, så må vi kunne svare raskt på den.»
 • Matthew Harrington (Edelman CEO) bemerker at Internett – som en gang lovet desentralisering og demokratisering av informasjon – nå må sentraliseres: «Jeg tror bare å bygge litt på det Avril sa, jeg tror som i tidligere samtaler hvor vi ‘ Vi har snakket om sentralisering rundt forvaltning av informasjon eller folkehelsebehov. Det må være en sentralisert respons rundt kommunikasjonstilnærmingen som deretter blir kaskadert til informerte advokater, representert i frivillige organisasjoner, medisinske fagpersoner, etc.
 • Tom Inglesby (John Hopkins biosikkerhetsekspertrådgiver for National Institutes of Health, Pentagon og Homeland Security) er enig i at sentralisert kontroll er nødvendig: «Du mener sentralisert internasjonal?»
 • Matthew Harrington (Edelman) svarer at informasjonstilgang bør være: «Sentralisert på internasjonal basis, fordi jeg tror det må være et sentralt arkiv med datafakta og nøkkelbudskap.»
 • Hasti Taghi (Media Advisor) oppsummerer: “Antivaksinbevegelsen var veldig sterk, og dette er noe spesielt gjennom sosiale medier som har spredt seg. Så når vi undersøker for å komme med de rette vaksinene for å forhindre videreføring av dette, hvordan får vi riktig informasjon der ute? Hvordan kommuniserer vi riktig informasjon for å sikre at publikum har tillit til disse vaksinene vi lager? «
 • Kevin McAleese, kommunikasjonsansvarlig for Gates-finansierte landbruksprosjekter, bemerker at: ”For meg er det klart at land trenger å gjøre en sterk innsats for å håndtere både feil og desinformasjon. Vi vet at sosiale medier selskaper jobber døgnet rundt for å bekjempe disse desinformasjonskampanjene. Oppgaven med å identifisere alle dårlige «skuespillere» er enorm. Dette er et stort problem som vil hindre oss i å avslutte pandemien og til og med kan føre til regjeringers fall, slik vi så den arabiske våren. Hvis løsningen betyr å kontrollere og redusere tilgangen til informasjon, tror jeg det er det riktige valget. «
 • Tom Inglesby, direktør for Bloombergs Johns Hopkins Center for Health Security, er enig og spurte om «I dette tilfellet, tror du at regjeringer er på det punktet der de trenger å kreve selskaper i sosiale medier å operere på en bestemt måte?»
 • Lavan Thiru, Singapores finansminister foreslår at regjeringen kan komme med eksempler på dissidenter med “regjerings- eller håndhevelsesaksjoner mot falske nyheter. Noen av oss, dette nye regelverket er kommet på plass om hvordan vi takler falske nyheter. Kanskje dette er en tid for oss å vise frem noen saker der vi er i stand til å bringe frem noen dårlige aktører og la det være for domstolene å avgjøre om de faktisk har spredt falske nyheter. «

Les vedlagte avskrift for å se hvordan Gates og hans regjering, farmasi og etterretningsapparat telegraferte planene sine om å sensurere og kontrollere media under pandemien. I enda et uhyggelig tilfeldighet begynte COVID-19 å sirkulere blant de globale befolkningene innen få dager etter Gates møte.

Innlegg lånt fra Children’s Helath Defense

Oversatt av Albert Fladby


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s