Hvordan få naboer, venner og familiemedlemmer til å skifte mening?

Hvordan nå ut over ekko-kammeret av meningsfeller?

Det er mye psykologi i dette fordi frykt og trygghet betyr mer enn fakta for de fleste. Mange er redde og makter ikke å forholde seg rasjonelt til det som skjer. Ingen kan overbevises mot sin vilje. Det finnes en voksende tviler-gruppe moden for å skifte mening dersom argumentene er overbevisende nok. Dette er en tekst for dem. Poenget er å se den offisielle forklaringen i kontrast til et alternativ syn. Det er mange andre tilnærminger. Her benyttes den sokratiske metoden av å stille spørsmål.

Kopier fritt eller last ned som en pdf-fil. (Link under) Dobbeltsidig A-4 format, lett å kopiere til papir. Kan benyttes for de ivrige som løpeseddel i postkasser eller deles på andre kreative måter. På forhånd takk !

Det er to forklaringer på pandemien.

Hvilken mener du er den riktige?

DEN OFFISIELLE FORKLARINGEN:

1. Covid-19 er en kraftig influensa-virus som har oppstått tilfeldig. Mange kan bli syke og smitte kan være livstruende spesielt for eldre.

2. Myndighetene gjør det eneste riktige i å stenge ned store deler av samfunnet. Disse begrensingene må vi tåle og er et nødvendig onde for å bekjempe et farlig virus.

3. Vaksinering er løsningen, og når samfunnet snart blir fullvaksinert vil det slå ned smitten og samfunnet vil gradvist venne tilbake til det normale, og alt vil bli bra.

DEN UOFFISIELLE FORKLARINGEN:

1. Covid-19 er sesonginfluensa med et nytt navn. Det dør vanligvis 1000 hvert år av sesonginfluensa. Dødeligheten knyttet til covid flatet ut i mai 2020, slik sesonginfluensa pleier. Litt over 600 dødsfall var covid-relatert i 2020 og gjennomsnittsalderen over 80 år. Svært få ble syke. I en engelsk studie med over 30 000 smittede hadde kun 14 prosent symptomer og ble etter kort tid friske. Dette er ikke en pandemi. Dødeligheten rapportert fra utlandet er systematisk overrapportert. I flere land vil en som har testet positivt bli registrert som et covid dødsfall, selv om det var en trafikkulykke. Det underslås at 90 prosent har underliggende sykdommer. Den generelle dødeligheten i 2020 var lavere i Norge enn tidligere år, og uendret både i Sverige, USA og flere andre land. Dødeligheten i Norge er snarere regelen enn unntaket. Smitteverntiltakene i andre land har vært strengere enn i Norge. Større rapportert dødelighet skyldes ikke at viruset er selektivt med ulike nasjoner, men forskjeller i kriterier for rapportering og følgelig svært ulike resultater.

2. Nedstegningen av samfunnet med gjennomgripende økonomiske, sosiale og helsemessige konsekvenser står på ingen måte i forhold til de som forsøkes å reddes. Dette er overgrep og alvorlig brudd på grunnlovfestede demokratiske rettigheter. Møte- og forsamlingsfrihet, reisefrihet og for mange frihet til å drive næringsvirksomhet. Også ytringsfrihet, fordi aviser og media presenterer slik vi kjenner det fra autoritære regimer, kun den offisielle forklaringen. Alle andre forklaringer slipper ikke til. Det er ingen garantier for at denne suspensjonen av demokratiske rettigheter kommer tilbake.

Tvert i mot gjør nedstegningen uoverskuelig skade. Det finnes foreløpig ikke statistikk på økning i depresjon, sykdom og dødelighet som følge av utsatt medisinsk behandling, inaktivitet, vold, barnemishandling, rusmisbruk, alkoholisme og selvmord. Det kan kun antas at det er omfattende og mye for Regjeringen Solberg å stå til ansvar for.

3. Verken medisinsk eller ut fra sunn fornuft gir det ingen mening å måle faregraden av pandemien i antall smittede. Det eneste relevante er antall syke og særlig døde. Begge er på et minimum og bekrefter at dette er ikke en pandemi. Smitte på bakgrunn av en feil testmetode brukes likevel hemningsløst som skremselspropaganda for å motivere flest mulig til å bli vaksinert. Det tar vanligvis 20-30 år å utvikle en vaksine. Denne tok det bare 9 måneder og så skal hele verden injiseres med en eksperimentell og hasteutviklet vaksine som ikke en gang er en vaksine i tradisjonell forstand. Dette er en GMO-vaksine fremstilt for å omprogrammere cellenes DNA/mRNA, slik det gjøres med tomater og er genmodifisering. I følge en av verdens fremste vaksineforskere Geert Vanden Bossche phd og andre, blir ikke immunforsvaret lenger multi-resistent, men enkelt-resistent. På sikt vil det svekke immunforsvaret dramatisk og få fatale konsekvenser i møte med framtidige muterte virus. Vi står overfor en global immun-katastrofe om ikke vaksineringen stanses umiddelbart i følge forskeren. Andre skadevirkninger og rapportering av høy dødelighet som følge av vaksinen rapporteres nå fra verden over. Foreløpig er vaksinering frivilling, men Smittevernloven gir anledning for både tvangsvaksinering og internering på ubestemt tid uten lov og dom. Visste du det?

4. Vaksinering, økonomisk kollaps, fjerning av demokratiske rettigheter og begrensinger som sosial distansering, ansiktsmasker, isolering og mulig portforbud er virkemidler i en større plan for den totale omstrukturering av samfunnet for innførelse av en ny verdensorden. Dette er åpent beskrevet i dokumenter fra FN, Rockefeller Foundation og World Economic Forum og omtales også som The Great Reset eller New World Order. Logoen har flere av våre politikere på jakkekraven.Målet er en avvikling av Det amerikanske imperiet og overføre verdensmakten til Kina som framtidens stormakt. Etter den kinesiske modellen kommer så et høyteknologisk kommunistisk «smartsamfunn». Data, roboter og maskiner vil gjøre det meste av arbeidet og gjøre store deler av verdens befolkning overflødig. Videre vil genteknologi i kombinasjon med vaksiner ta kontroll over hjernen og tankelivet på måter som også gjør mennesket til maskiner. Er dette framtiden du ønsker for deg, din familie og dine barn? Dette blir realitetene om ikke tilstrekkelig mange våkner opp. Svært mange gjør nå verden over. En folkelig bevegelse og mobilisering er i gang. Vi trenger også deg!

Innlegg lånt fra Christian Paaske


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s