Erna har en beskjed til deg

Nå må dere være litt snille med Erna oppfordrer Bent Høie. «Hun er et menneske hun også», sier han unskyldene etter at nyheten sprakk om statsministerens nye utagerende sosiale liv. Alle kan jo begå en «feil». Det gikk bare litt surr i tellingen og hun invitere mer enn ti personer til hyggelig sosialt lag to kvelder på rad.

Folk rundt omkring i de tusen hjem er selvsagt i harnisk. Selv de mest servile av journalister har fått hvitt skum av fråde rundt munnen. I harmdirrende lederartikler tyr de til de aller sterkeste skjelsordene, så tett på ærekrenkelser at det må dobbelsjekkes med juridisk avdeling for sikkerhets skyld.

«In politics nothing happens by accident. If it does you can bet it was planned that way, » sa Franklin D. Roosevelt. Heller ikke dette. Ernas omgåelse av smittevernreglene som en elefant på sykkel var ingen tilfeldig glipp. Det var et planlagt hån, ydmykelse og demonstrasjon av vår makteløshet. For hva kan vi gjøre? Like lite som den fattige almuen under Ludvig den 14. overfor hans ekstravagante luksus.

Antakelig kommer Erna til å be Bent Høie om å skru opp antallet sykluser på PCR-testen når det nærmer Stortingvalget. Så eksploderer smitten og valget kan parkeres inntil videre og Erna sitt løp som landets første diktator siden Harald Hårfagre kan fortsette. Kan hun ikke bare si det rett ut at diktatur er innført? Makteliten gir vel en blaffen i reglene for folk flest. Det har de alltid gjort.

Erna sender deg bare en beskjed.

Innlegg lånt fra Christian Paaske

Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s