Erna Solberg har nå brutt smittereglene som er satt. og det eneste hun sa var beklager.

Les:
Erna Solberg og familien brøt smittereglene: – Jeg kan bare beklage

Så Erna samlet 14 stk på middag, i denne tiden hvor det er forbudt å arrangere eller delta på et arrangement.

– Jeg som hver eneste dag står og forteller om smittevern til det norske folk burde kunnet reglene bedre. Men sannheten er at jeg ikke har sjekket reglene godt nok, og hadde dermed ikke fått med meg at når en familie går ut sammen og er flere enn ti stykker, så er det faktisk et arrangement, sier Erna Solberg til NRK.

Greit nok, de skulle feire 60 årsdagen til Erna, men regler er regler. Hvor mange andre har ikke måttet stå over feiring av sin egen fødselsdag i løpet at alle disse restriksjonene? Hun sier hun ikke tenkte seg om, men den finner jeg vanskelig å tro når hun hver eneste dag forteller om smittevern som hun sier selv. Hva med at hun ignorerte smittevernet og visste at hun ville slippe unna uten bøter og slikt? en mistanke om det kan ikke helt unngå å komme til sinns..

NRK skrev i dag at ‘Politiet iverksetter etterforskning av statsminister Erna Solberg’

Les denne saken her.

Det er flere av oss som er lut lei alle disse tiltakene. Sannsynligheten er at munnbind heller ikke ble brukt under Ernas Fest og heller ikke avstands regelen på 2 meter.

Dette med tanke på at hvordan kan hun ikke tenke på alle smittevern tiltakene når det liksom huskes på noen. Hun driver med dette til daglig!

Og ikke bare en kveld, men to på rad? Det kan glatt tenkes at hun enten begynner å bli glemsk på sine gamle dager eller at du prøvde først en kveld for å se hvordan det gikk.

Hvis en politimann bryter loven så straffes vedkomne hardt, hardere enn hvis et vanlig menneske gjør det samme lovbruddet. Det samme vil folket skal skje med Erna. Hun gir lover som hun selv ikke opprettholder.

Les også: Advarte selv om corona-bøter.

Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

En kommentar om “Erna Solberg har nå brutt smittereglene som er satt. og det eneste hun sa var beklager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s