Hva er det som skjer med verden….?

Vi sitter her på hver vår side av samme sak men ser den fullstendig forskjellig. Det i seg selv er selvfølgelig både logisk og greit det, men det jeg ikke forstår er hvorfor det har blitt både akseptert og nærmest forventet å snakke nedsettende i det offentlige om de som stiller kritiske spørsmål rundt håndteringen av denne trusselen vi står ovenfor. Det er vel viktig å huske på at det finnes andre meninger og syn på ting, akseptere det og ikke ty til drittslenging og respektløshet av den grunn?

Hvorfor står ikke tiltakene i kontrast til den reelle trusselen?

Hvorfor skal dokumenter holdes hemmelig i 60 eller 100 år?

Hvorfor får ikke landets innbyggere svar på helt logiske spørsmål, men blir heller stemplet som en konspirasjonsteoretiker, foliehatt, uansvarlig, egoistisk osv om man stiller disse spørsmålene.

Hvorfor gjelder ikke grunnloven lenger, men ting som ikke støtter myndighetenes bilde av saken blir sensurert (dvs ingen ytringsfrihet) og frihetsberøvelse er også plutselig akseptert, ikke bare det, men forventet og ettertraktet av mange.

Hvorfor er det helt greit at vår statsminister aldri har testet seg men andre forventes å teste seg gjevnlig uavhengig av om du kjenner symptomer eller ikke. (Hun sa selv i et intervju med p3 den 11 januar at hun aldri har testet seg for hun har ikke vært syk siden dette startet. Litt dobbeltmoral når jeg må testes for å dra til Norge, selv om jeg ikke føler meg syk..)

Hvorfor har helseministeren vendt om 180grader ift bruken av munnbind? I fjor sa han at det var uaktuelt å innføre bruk av munnbind i Norge fordi det var ingen vitenskapelige bevis på at det kunne hjelpe i hverdagen. Men nå er det plutselig livsviktig..

Hvorfor forespeiler de at så mange som mulig må ta denne nye injeksjonen for at samfunnet skal gå tilbake til normalen igjen, men I samme åndedrag sier de at selv om man tar vaksinen må man fremdeles holde avstand, bruke munnbind osv, for det er ingen bevis på at man ikke kan bli smittet eller smitte andre etter å ha tatt den..

Hvorfor er det slik at når eldre døde med korona var det fullstendig krise og samfunnet måtte stenges. Men når det dør folk av injeksjon får pipa en annen lyd, da var de plutselig gamle og vi må forvente at gamle dør.. Da er det liksom greit da…

Hvor mange ligger på sykehus pr dagens dato pga dette? Ikke mange, så hvorfor stenge ned hele samfunn og ødelegge hverdagen og livet til så mange pga noe som, faktisk, er relativt ufarlig for de fleste.

Hvorfor må man lete etter smitte? Hadde dette vært så ille og farlig som de hadde sagt hadde man ikke måttet lete I det hele tatt, da hadde det vært fullstendig åpenlyst hele veien.

Det er utrolig mange ting ved dette som ikke stemmer, derfor stiller endel kritiske spørsmål. Om det hjelper deg å kalle dem navn eller slenge dritt til dem fordi du evt ikke har noe mer saklig å komme med ønsker jeg deg lykke til med det, men det gjør i alle fall ikke at jeg respekterer verken deg eller din mening mer av den grunn.

Ønsker alle en fin framtid ❤

Markus Evensen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s