Koronakrisen: Regjeringen kan ikke fortsette å gjemme seg bak hemmelighold – nå er det på tide å stille disse menneskene til ansvar!

«Høie vil ta vaksine nå» står det å lese i Dagbladet i dag. Artikkelen tar for seg det faktum at fire av ti nordmenn sier de ikke ville tatt en koronavaksine nå. Det er nok sjokkerende mange, dersom vi ser på den generelle vaksinedekningen her til lands. Denne andelen vaksinenektere er allikevel ikke stor nok, for det eksisterer mange gode grunner til å tenke seg om både en og to ganger før man tar akkurat denne vaksinen.

Disse tallene kommer fra en nylig meningsmåling og har trolig sendt sjokkbølger langt inn i det skolemedisinske etablissementet. Faktisk i den grad at de har skjøvet helseminister Høie ut i manesjen for å forsøke slokke flammene: «Jeg ville tatt den nå.»
– Ja, selvsagt! Når en vaksine blir tilbudt i Norge, har den blitt godkjent av legemiddelmyndighetene og testet grundig slik at vi kan være sikre på at den virker, og at vi er kjent med de vanlige bivirkningene, sier Høie til Dagbladet.

Det han kommer med i denne Dagblad-artikkelen er så spekket med uvitenskapelighet og faktafeil, at det bare blir for tydelig hvem han jobber for. Og det er ikke folkehelsa han har i fokus, for å si det slik. Han jobber tvert imot for den ekstremt mektige farmasøytiske industrien og dens stadig større bunnlinje. Det er dette som danner bakteppet for alt nonsens han presterer å lire av seg i Dagbladets artikkel.

Hvordan i all verden tør Høie forsøke gi skinn av at vaksinen vil være trygg? For det første baserer denne vaksinen seg på en helt ny og hasardiøs genteknologi, og for det andre vil den være haste-framstilt. Uttestingen vil dermed være temmelig frynsete, og ikke minst vil det ikke foreligge noen som helst utredning av langtidskonsekvensene fra vaksinen. Ingen vaksiner er undersøkt med hensyn på uønskede virkninger over lang tid, og det er svært betenkelig i seg selv. Spesielt ettersom vi har hatt medisinske skandaler i forbindelse med tidligere vaksiner, ta bare svineinfluensavaksinen tilbake i 2009. Før det var det meningokokkvaksinen som forvoldte mange stygge følgesykdommer for nordmenn, men her har staten bare valgt å toe sine hender og se en annen vei. Uhørt! Skal vi liksom ha tillit til myndigheter etter noe slikt?

Fra Dagbladet

Når et høyt antall nordmenn nå er skeptiske til den kommende vaksinen, tror ekspertene at dette skyldes spørsmålsformuleringen(!) De spurte fikk nemlig spørsmålet «Ville du vært villig til å ta en vaksine mot koronaviruset dersom denne ble tilgjengelig for deg neste uke?» Her mener de altså at det er «neste uke» som var det utslagsgivende. Ja, for de fleste har jo fått med seg at vaksinen ikke vil komme i løpet av såpass kort tid, og av den grunn så de på dette som urealistisk og svarte derfor nei. Ha, ha, ha… Litt av en måte å forsøke slokke flammer på, må jeg si. Kan det tenkes at nordmenn etterhvert har begynt å lukte lunta? Jeg tror det.

Jeg tror også at stadig flere vil lukte lunta i tiden framover, og da må nesten det storindustrielle kartellet – regjeringen inkludert – ty til vaksinetvang. Hvis så, håper jeg det blir revolusjon – om så bevæpnet!

La oss ta for oss flere faktafeil i artikkelen. Høie sier at vaksinen vil kunne virke mot smitten, og med dette forsøker han gi skinn av at vaksinen kan hindre smitteoverføring. Ingen vaksine kan forhindre smitteoverføring. Vaksiner kan kun forhindre at man utvikler full sykdom i forbindelse med smitteoverføring – forutsatt at vaksinen virker.

Høie fortsetter:
«Det kan påvirke livene til oss alle hvis vi ikke oppnår flokkimmunitet. Da må de som er i risikogruppene leve med faren for at de kan bli alvorlig syke og i verste fall dø, mens vi som ikke er i risikogruppene må leve med restriksjoner i hverdagen. En slik vaksine kan hjelpe oss alle tilbake til mer normale og tryggere liv».
Kanskje Høie kan fortelle meg hvilken tidligere vaksine som har evnet å skape flokkimmunitet? Det er ikke mulig å oppnå flokkimmunitet ved hjelp av en kunstig smitte-eksponering som ved vaksiner. Flokkimmunitet kan kun oppnås ved at tilstrekkelig mange har hatt sykdommen. Først etter å ha utviklet sykdommen vil full immunrespons tre i kraft, slik at immunitet kan oppnås.

Høie fortsetter brannslokkingen ved å si at vi tradisjonelt har hatt høy vaksinedekning her i Norge, og at den har vært stigende de siste årene. Hmmm… jeg gadd vite hvor troverdige de tallene er, siden jeg selv har merket en helt annen tendens blant folk jeg har møtt. Stadig flere gir uttrykk for at de er skeptiske til vaksiner. Det er ikke til å ta feil av.

Videre forsikrer Høie oss om at myndighetene vil være åpne om bivirkninger og risiko. Javel, det høres jo bra ut, skjønt når disse bivirkningene ikke har blitt kartlagt på tilfredsstillende vis, faktisk langt derifra, så blir det jo bare tull å hevde noe slikt. Det er å føre folk bak lyset!

Han sier regjeringen sikter mot en dekning av koronavaksinen på rundt 75 prosent blant de som er i risikogruppene, og 50 prosent blant den resterende befolkningen.

MERK: Med denne vaksinen vil folk kunne risikere å bli genmodifisert selv. Og hvilke effekter en slik grunnleggende dyp biologisk inngripen vil kaste av seg, tja, det vil tiden vise. Men dette kan bli en medisinsk skandale av proporsjoner vi aldri før har vært vitne til. Sjokkerende! Når man tenker på at koronaviruset ikke har høyere dødelighet enn ordinær influensa, blir dette mer enn bare rart! Dette er svindel på høylys dag, og befolkningen burde kreve innsyn i den parlamentariske prosessen som ledet til disse absurde smitteverntiltakene. Men disse tiltakene har jo myndighetene gått inn for å holde hemmelig i 100 år(!) Selv dette får ikke folk til å reagere. Tiltakene har tatt liv og ødelagt økonomi for mengder av mennesker verden over, ikke bare nordmenn.

Våkne opp! La oss stille disse industri-håndtlangerne på Tinget til ansvar for det de har gjort mot befolkningen.

Kilde: Dagbladet

Innlegg lånt fra nononesensenews.no


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s