78 falsk positiv?

Vi hører stadig om nye smittede, men jeg lurer på hvor mange av disse såkalte smittede er syke og har symptomer. Svært få vil jeg tippe.

Dødeligheten ved dette viruset er ekstremt lav. Ja du har faktisk 99,6% sjanse for å overleve. De snakker om at det har dødd så mange av corona i Sverige, men når man ser på antall mennesker som dør totalt i Sverige hvert år, så har det ikke dødd flere i 2020 enn hva det har gjort tidligere år.

Så om man ser på det totale antall dødsfall over hele verden, og da mener jeg ikke bare covid-dødsfall, men alle dødsfall, så ser man at det ikke har dødd flere av dette viruset enn hva som vanligvis dør.

Media manipulerer og lyver og gidder ikke å være det minste kritisk til at vi blir fratatt våre rettigheter og etterhvert tvangsvaksinert.

Statskanalen som vi alle blir tvunget til å betale for er selvsagt å front av denne skremselspropagandaen.

Nå er det virkelig på tide at folk våkner og ser hva myndighetene og media driver med. De må stå til ansvar for all denne løgnen de farer rundt med. Hele gjengen på Stortinget bør gå av. Hele systemet må bort.

Vi lever under en illusjon av et demokrati. Slik ting er nå er vi på vei mot diktatur. Vi må ta tilbake makten. Hver og en av oss. Vi må si nei til dette tullet.

Innlegg lånt fra Ellen Andersen


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s