Portugisisk domstol avgjør PCR-tester ‘upålitelige’ og karantene ‘ulovlige’

Det er massiv sensur av en hvilken som helst historie i strid med den globale fortellingen. Denne historien blir ikke sett noe sted fordi en legitim lagmannsrett i Portugal erklærte PCR-tester som upålitelige. Amerikanere bør ta oppmerksom på dette da de erklærer «Vi vil ikke overholde!» ⁃ TN Editor

En lagmannsrett i Portugal har bestemt at PCR-prosessen ikke er en pålitelig test for Sars-Cov-2, og derfor tvungen karantene basert på disse testresultatene er ulovlig.

Videre antydet kjennelsen at enhver tvungen karantene som ble brukt på friske mennesker, kunne være et brudd på deres grunnleggende rett til frihet.

Viktigst, dommerne bestemte det en enkelt positiv PCR-test kan ikke brukes som en effektiv infeksjonsdiagnose.

Spesifikasjonene i saken gjelder fire turister som kommer inn i landet fra Tyskland – som alle er anonyme i transkripsjonen av saken – som ble satt i karantene av det regionale helseforetaket. Av de fire hadde bare en testet positivt for viruset, mens de andre tre bare ble ansett som «høy infeksjonsrisiko» basert på nærhet til det positive individet. Alle de fire hadde de siste 72 timene testet negativt for viruset før de dro fra Tyskland.

I sin kjennelse henviste dommere Margarida Ramos de Almeida og Ana Paramés til flere vitenskapelige studier. Spesielt denne studien av Jaafar et al., som fant at – når du kjører PCR-tester med 35 sykluser eller mer – falt nøyaktigheten til 3%, noe som betyr at opptil 97% av positive resultater kan være falske positive.

Kjennelsen konkluderer videre at basert på vitenskapen de leser, er enhver PCR-test som bruker over 25 sykluser helt upålitelig. Regjeringer og private laboratorier har vært veldig tette på det nøyaktige antall sykluser de kjører når PCR-testing, men det er kjent at det noen ganger er så høyt som 45. Selv fryktmester Anthony Fauci har offentlig uttalt at noe over 35 er helt ubrukelig.

Du kan lese den fullstendige kjennelsen på den opprinnelige portugisiske her., og oversatt til engelsk her.. Det er også en god skriving på den på Flott spill India, pluss en portugisisk professor sendte en lang e-post om saken til Lockdown Skeptics.

Mediereaksjonen på denne saken har vært helt forutsigbar – de har ikke nevnt det. I det hele tatt. Hvor som helst. Noen gang.

Les hele historien her …

Innlegg lånt fra no.technocrazy.news


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s