Koronaregimet skal være oppkalt etter riktig navn

Impressions from the World Economic Forum Annual Meeting 2020 in Davos-Klosters, Switzerland, 23 January. Copyright by World Economic Forum/Mattias Nutt.

Den nidkjære tilslutningen til mektige ultra-globalister som Klaus Schwab, den ledende figuren i World Economic Forum, er en uverdig politiker som hevder å være i tjeneste for sine respektive nasjoner. Det har blitt på høy tid å kalle den stadig mer totalitære regelen om koronar undertrykking med sine virkelige navn: regimer.

Den politiske styringen i den sovjetiske østblokken ble ofte referert til, og blir fortsatt omtalt i historiebøkene, som «kommunistiske regimer». I flere generasjoner har livet bak jernteppet i den offentlige bevisstheten vært noe av en absurd feberdrøm i Vesten, inkludert Norden. For de fleste har det virket som en fjern dystopi å leve i et samfunn med begrenset ytringsfrihet og et enhetlig medieapparat som systematisk forvrenger og holder tilbake viktig informasjon for innbyggerne. Det har vært like rart med en Big Brother-maskin som ignorerer den personlige integriteten til å registrere borgernes private korrespondanse og anser det som en politisk sak som møter hvem, hvor, når og hvorfor.

Enhver edru-tenkende person kan i dag samtidig konstatere at ingenting av dette lenger er så fjernt eller spesielt drømmende. Koronakrisen har markert et skifte der utallige politiske regjeringer, inkludert den svenske, på en helt ny og mer dyp måte slå ned på det som tidligere ble ansett som ukrenkelige sivile friheter – inkludert bevegelsesfrihet og forsamlingsfrihet. Til tross for konstante alarmer og fløyter om falsk infeksjonsstatistikk og villedende overdrivelser av pandemier, ser det ikke ut til at media og politiske maskiner anser noen tiltak for ekstreme – under påskudd av å stoppe spredningen av et mutasjonsvirus.

Nylig rapporterte Nya Dagbladet blant annet om Sidas vurdering at rundt 120 millioner mennesker har blitt kastet i ekstrem fattigdom som følge av koronapolitikk – noe som for makthavere ser ut til å være like ubetydelig som andre katastrofale folkehelseaspekter. Utsatt omsorg, psykisk sykdom på grunn av isolasjon og sosial distansering, hele bransjer går konkurs med økende arbeidsledighet som et resultat – ingenting ser ut til å være en pris som er for dyr å betale. Spørsmålet er – for hva?

For tiden er det en stor naivitet å holde på det bildet at den herskende makten setter folkehelsen og innbyggernes interesser først – med andre ord, det som skiller en regjering fra et regime.

Det nåværende utfallet etter et år med koronapolitikk viser at de heller har brukt frykten for smitte som er innpodet i befolkningen for å prøve å frata dem deres grunnleggende friheter og rettigheter.

I forkant av koronapolitikken er i stedet forgrunnsfiguren av World Economic Forum Klaus Schwab og hans visjon om den store omstart – «The Great Reset». Under koronakrisen har den beryktede ultraglobalisten nesten kommet til å korrespondere med en pamflett i nomenklaturen til det sovjetiske politbyrået for det stadig mer pseudo-demokratiske Vesten. Senest på årets Davos Agenda var The Great Reset hovedtemaet, med en liste over deltakere, inkludert FNs generalsekretær Gutérres, Verdens helseorganisasjons direktør Adhanom, International Monetary Fund Director Georgieva, US Federal Reserve Chief Fauci, European Central Bank President Lagarde og Von-president i EU Leyen.

Blant mange andre ting inkluderer den «store omstart» transformasjonen av det nåværende kapitalistiske systemet til en mer globalisert og teknokratisk regjering, med vidtgående digitalisering og robotisering ikke bare av samfunnet som helhet – men også av folket selv. Kombinert med fokus på økonomisk sentralisering for hans visjon generelt nærmest tankene til Lenins «New Economic Policy».

Den som hovedsakelig konkurrerte med Schwab som den mest profilerte globalisten under koronakrisen, er multimilliardæren og vaksinelobbyisten Bill Gates. I denne sammenhengen er det ikke overraskende at Bill & Melinda Gates Foundation og World Economic Forum var hovedarrangørene av den simulerte koronapandemiøvelsen Event 201 – som ble avholdt flere måneder før de første rapportene om infeksjon i Wuhan, Kina. Hvordan kan det være at disse to kraftige skuespillerne så nøyaktig kunne forutsi hva som skulle komme? Det eneste rimelige svaret er den vanlige ambisjonen som alltid har drevet politiske psykopater: makt og penger.

Den frittalende tilslutningen fra vestlige politikere til grå eminenser som Schwab og Gates er uverdig for politisk styre som hevder å være i tjeneste for sine respektive folkeslag – snarere enn som tjenestemenn for de globale institusjonene for økonomisk makt som World Economic Forum. I Sverige er et tydelig og beslektet eksempel Stefan Löfvens besøk på Bildberg-møtet i 2014 på invitasjon fra Jacob Wallenberg – noe som til og med det systemlojale Schibstedt-magasinet SvD overraskende la merke til.

Allerede før kroningen i 2020 var tilretteleggingen av vanlige medier i Vesten til å ta og føle på, med en finjustert konsensus om alle punkter av dyp betydning for samfunnsutviklingen. Disse inkluderer for eksempel klimaspørsmålet, politikk knyttet til migrasjon og demografi og pengepolitikk – der de store bankenes dominerende stilling aldri blir undersøkt i grunnlaget. Under koronakrisen har den propagandistiske tonen imidlertid blitt løftet til helt nye nivåer, der alle som har motet til å stille spørsmål ved koronapolitikk, reflekteres som bokstavelig talt livstruende fiender av systemet.

Når det gjelder ytringsfrihet, har politikere og internettgiganter i flere år åpent erkjent sitt samarbeid for å opprettholde en omfattende sensur av moderne digitale torg – noe Orwellian forsvarer som nødvendig for å «beskytte demokratiet». Et av mange talende eksempler på teknologigigantenes bidrag til mørklegging av koronar undertrykkelse er hvordan hydroksyklorokinbaserte covid-19 behandlingsmetoder har blitt stille. Nedstengninger og undertrykkelse i påvente av en ny uprøvd og kontroversiell vaksine er den eneste mulige linjen.

Hånd i hånd med dette er det digitale overvåkingssamfunnet, som stadig mer skamløst marsjerer mot en totalitær samfunnsmodell i den kinesiske varianten som det ultimate stoppestedet. Allerede tidligere har det i stor grad blitt ansett uproblematisk med et voksende Big Brother-apparat for å holde innbyggerne «trygge» mot farer som terrorister. Denne tendensen har nå eskalert når den skal utvides til å omfatte virus og alle mulige mutasjoner av disse.

Et annet syvende liv i samme retning er ambisjonen om å innføre et nytt apartheidlignende system som vil dele samfunnet i vaksinert og uvaksinert, der sistnevnte i praksis blir fratatt sine grunnleggende friheter og rettigheter.

Samtidig kan den sosialdemokratiske regjeringen i Sverige – til tross for sin dype dominans i byråkratiene til staten og dens marxistiske ideologiske røtter – ikke sammenlignes direkte med de tydelige kommunistiske diktaturene til den tidligere østblokken. Som mange andre vestlige politiske regimer, tar dette snarere form av en integrert del av et hybridregime, der den ultimate makten konsolideres i og rundt pengemakten. Det er med passende symbolikk at Sveriges sosialdemokratiske finansminister Magdalena Andersson på det kommende G20-møtet vil diskutere vaksinespørsmålet i sin egenskap av leder av Det internasjonale pengefondets høyeste rådgivende organ IMFC.

Med det gjeldsbaserte pengesystemet som et maktsgrunnlag, der individuelle borgere og hele stater blir plassert i en avhengighetsposisjon av store virksomheter, legger den virkelige herskende klassen fremfor alt et supplerende press på deres politiske vasaler med støtte fra mainstream-medias propaganda apparater. Med nettgigantenes sensurapparat som komplementær støtte, har det også blitt stadig vanskeligere for de brede deler av befolkningen å danne seg en mening som strider mot de utpekte retningslinjene for den store omstart.

Situasjonen blir veldig alvorlig. For litt over et år siden kunne få ha forestilt seg hvor raskt og metodisk grunnleggende rettigheter kunne avskaffes på en global front. Det er heller ingen indikasjoner for øyeblikket på at disse vil bli reprodusert for folket gratis.

Politiske regjeringer som støtter denne dypt forstyrrende utviklingen fortjener ikke å bli kalt «regjeringer», fordi de ikke lenger er det. Det er på høy tid å gi dem navn etter deres virkelige navn: regimer.

Innlegg skrevet av Isac Boman i nyadagbladet.se

Oversatt fra svensk til norsk av Albert Fladby


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s