På tide å våkne, – det er ingen pandemi, men en krig

Fraværet av motstand og kritiske motforestillinger til det største maktovergrepet mot befolkningen siden 2. verdenskrig, er mer deprimerende enn alle begrensingene. Selv de mest åpenbare av fakta trenger ikke gjennom betongmuren av bedøvelse, indoktrinering og likegyldighet.

Problemet er ikke logikken, men konsekvensene. Folk flest kan bare ikke få inn i hodet at myndighetene lyver, er kriminelle og som en sauebonde vil sende store deler av saueflokken til slaktehuset fordi framtidens smartsamfunn har ikke bruk for så mange sauer lenger. Maskinene og kunstig intelligens tar over. Store deler av menneskeheten er blitt overflødige og unyttige.

Ansvarlige myndigheter har påtatt seg oppgaven å ta grep før overbefolkning fører verden ut i kaos. For folk flest er dette så usannsynlig og skremmende at de nekter å tro at det er sant. Selv om dette er hva FN, World Economic Forum, Rockefeller Foundation og andre skriver rett ut er deres framtidsplaner, er det langt mer komfortabelt å diskutere hva som skal skje etter pandemien. Folk har allerede begynt å planlegge og regner med at bare vaksinen får gjort jobben er alt tilbake til den grønne solskinnsfylte marken igjen.

Det er deprimerende å se denne krigsmaskinen okkupere hver eneste hjernecelle hos folk flest i det som til nå har vært en informasjonskrig av løgner. For det første at det er ikke isolert og bevist at det finnes et virus ved navn covid-19. For det andre at PCR-testen er totalt tilfeldig og kan ikke diagnostisere virus og enda mindre såkalte muterte virus. For det tredje løgnen om at en eksperimentell, hasteutviklet GMO-vaksine er løsningen på et problem som aldri har eksistert i første omgang.

I en krig må vi trekke lærdom av forrige krig. Under 2. verdenskrig tok tyskerne oss på sengen, men de fleste bråvåknet til synet av soldater i gatene og bombefly svevende over hustakene. I denne krigen sover befolkningen fortsatt og det hjelper ikke en gang å skrike til dem for å få dem til å våkne. Uten en oppvåkning til realitetene kan okkupasjonsmakten gjøre som de vil, med en befolkning helt uten motstand, men tvert i mot ser på sine overgripere som sine velgjørere og forsvarere.

Stockholmsyndromet hvor ofrene for kidnapping elsker sine overgripere er ikke helt sammenligningsbart, fordi de færreste forstår at de utsettes for et overgrep og en forbrytelse. De ser ikke problemet med at alle demokratiske rettigheter er fjernet og snart kommer tvangsvaksinering og internering uten lov og dom som er den rettsløsheten Smittevernloven i klartekst gir fullmakter til.

Dersom den største delen av den media-dominerte og kontrollerte befolkningen ikke snart våkner opp er dansen på dekk av Titanic snart over. Det er ennå tid. Men timeglasset renner ut. Det nytter ikke å sove lenger, – det er på tide å stå opp fordi huset brenner.

Innlegg lånt fra Christian Paaske


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

En kommentar om “På tide å våkne, – det er ingen pandemi, men en krig

  1. akismetuser374528621 mars 12, 2021 kl. 7:13 pm

    Den påståtte sykdommen kalles Covid-19, men det antatte viruset heter COV-SARS-2.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s