Ny rapport fra lukket avdeling

Søndag 7.mars fikk lukket avdeling for Corona-psykotiske celebert besøk av selveste statsminister Erna Solberg. Hun holdt en svært oppmuntrende tale til alle pasientene. Vi er over den verste kneiken nå. Takket være det fantastiske samholdet på hele avdelingen og hvordan alle har tatt så godt vare på hverandre i en vanskelig tid. Det er nå utsikter for at pasientene snart kan begynne å klemme hverandre, ha felles måltider i kantinen og alle trenger ikke være så mye på rommene sine lenger hvor alt de kan gjøre er å se på TV.

Nøkkelen er helt ny medisinering. Det vil fortsatt være fare for å kunne bli smittet. Pasientene vil fortsatt kunne smitte andre selv om de får den nye medisinen. Munnbind og asosial distansering vil fortsette som før. Det som vil kunne oppnås for dem som kommer så langt til å bli fullmedisinert er å kunne klemme også umedisinerte. Vel og merke et begrenset antall og kun de samme over tid. Pasienter vil fortsatt kunne bli angrepet av viruset, men symptomene vil være mildere og risikoen for å dø vil synke fra 0,24 prosent for umedisinerte og kanskje helt ned til 0,22 prosent for de medisinerte. Hvis de vil være i stand til å forstå promilleregning til den tid.

Talen inneholdt ingenting om enkelte vanskelige pasienter på avdelingen som er skeptiske til den nye medisineringen. De mener de er friske og har ingenting på lukket avdeling å gjøre. De mener det hele er et komplott og en løgn. De viser alle tegn på paranoia, ser konspirasjoner over alt og få er mer kvalifisert for lukket avdeling enn dem. Det vil bli satt i verk strengere tiltak overfor dem etterhvert. Det sa statsministeren ingenting om i denne omgang, men har i andre sammenhenger ikke lagt fingrene i mellom for at slike pasienter utgjør en fare og bør overlates til instanser med egne metoder for dens slags diagnoser og vanskelige tilfeller.

Det ble rolig på store deler av avdelingen etter denne talen. Dog etterfulgt av spesialister fra NRK som likevel advarte mot at dette kunne bli langt mer alvorlig. Heldigvis har myndighetene fortsatt flere verktøy for hånd dersom noen nekter å ta medisiner eller noe så sykt skulle oppstå at noen erklærer seg for friske og krever dokumentasjon på at denne sykdommen alle sies å være truet av, overhodet finnes.

Innlegg lånt fra Christian Paaske


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s