Det Seneste Showet for Galleriet: Erna Solbergs Tale Søndag 07.03.2021

Hvis du ikke har fått med deg talen, vennligst trykk på lenken så kan du få se den: Aftenposten.no

Etter et år med lockdown har mye kommet på banen. Regjeringen har vist oss at vitenskap har ingenting med hva de velger å gjøre, kun synsing og hva de føler når de spiller kortspillet deres.

Denne talen forteller kun hva vi har vært igjennom på en mindre heldekkende måte i tillegg til at den bygger opp under det at «jo fler som vaksineres jo fortere kan vi gjenoppta livet våres».

La oss først gjenta det vi vet om vaksinen. Den gir ikke immunitet, du kan fortsatt smitte og bli smittet. Så hvordan kan den gjøre at vi kan gå tilbake til livene våres, når den ikke uskadeligjør viruset?

Vi kan allerede gjenoppta livene våres hvis vaksinen er kriteriet.

Hun sier at Norge har nok av penger, men si det til alle de folkene som så treigt fikk bistand fra NAV under lockdown, og har måttet stenge ned sin eneste inntektskilde eller har fått sparken pga lockdown. De ville nok tvilsomt vise en forstående kjake til det som sies om norsk økonomi.

Erna gir sin takknemlighet til oss folket, de eldre og de yngre. Hva mener hun? At atviklingen til flere yngre har blitt hemmet? Depresjonen og angst som har ledet flere til selvmord? Alle de folkene som ikke har fått gå på AN eller AA og har følt eller tydd tilbake til gamle vaner, som var avhengig av motivasjonen de fikk? Alle de som ikke fikk sine behandlinger fordi sykehusene m/pleiere var for opptatt med covid pasienter?

Så hvem takker hun? Takker hun de som ikke tør annet enn å følge helserådene som blir gitt eller de som motvillig må bruke munnbind eller bli omplassert?

Hva med å gi sykepleierne mer betalt for sitt slit? Eller hva med å bygge ut mer plass til intensivavdelingen så flere kan hjelpes? Kina bygde et helt sykehus på litt over en uke. Erna og co har nå hatt 52 uker på å lage større plass til pasienter, men har det i det hele tatt blitt iverksatt?

Nei!

Ja, hun hadde rett i noe hun sa. Vi er lei av disse restriksjonene. Men her er noe jeg håpet på at hun hadde nevnt i dypere detalj, propagandaen og løgnene. Det at media har holdt enkelte så redde at de så vidt har turt å gå utfor dørene sine. Men det hadde hun aldri villet si.

Men hva med det at hun har vært med å skape en enorm splid blant folket? Flere av de som er med på narrativet tør ikke å snakke med en som ikke har på maske, sjansen er heller for å skjelle de ut fordi «de er egoistiske» blant flere ting.

Hva med de som ikke kan bruke munnbind av helsemessige årsaker?

Jeg lukter en «svineinfluensa» situasjon i «grøten». Flere hundre tusener «kan» dø ble det sagt da, men kun et fåtall gjorde faktisk det.

Hørte at Erna snakket om «Sterkere Nasjonale Tiltak». Hva mener hun egentlig med det? Portforbud? Vaksinepass? La meg minne deg på Grunnloven i Norge (§100), Nuremberg Kodene og hva Europarådet har kommet frem til, da at ingen skal kunne diskrimineres for å ikke ta vaksine (7.3).

Alt det som står i de reglene gitt i lenkene over gjelder fortsatt, så hva mente hun med strengere tiltak?

Erna burde heller si noe om hvorfor dokumenter om covid skal hemmeligholdes i 60 år, og hvorfor hun prøvde å få til at de skjules i 100 år. Tenker hun at da har det gått så lang tid at ingen bryr seg lengre, og at da har hun og de fleste i den nåværende regjeringen som er nå sikkert kommet til en gammel alder eller døde? De står tvilsomt straffeansvarlig når den tid kommer. La meg igjen minne deg på Grunnloven §100.

Les også: 20 Grunner Obligatoriske Ansiktsmasker er Usikre, Ineffektive og Umoralske og Far ble vaksinert, men han er like innesperret. Hva var vitsen da?


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s