Et lite utbrudd til MSM

hentet fra artikkel: https://www.tv2.no/nyheter/11989379/

Her er mitt svar til TV2 Nyhetene


Dette er, for meg, helt klart et tegn på konspirasjon fra toppene igjennom media.

Vi kalles konspirasjonsteoretikere enda dere bringer teoriene til virkelighet?

Vi er folket med egne tanker og er kritiske til tullprat forkledd som realitet.


Visste du at virus muterer hele tiden? Dette gjør vaksiner mot virus ubrukelige og bare styrker egen tanke på at «nå er jeg trygg», men nei, du er ikke trygg pga vaksinen. Vi er alle trygge utifra hvor i statistikken vi befinner oss og din tankebane og kanskje fysiologi kan være avgjørende for om du blir smittet eller ikke. Det eneste som er helt sikkert er at vi skal alle dø, før eller siden. Har dere helt glemt det eller liker dere bare ikke å tenke på det? Nyt reisen og reisen vil bli fortreffelig 😉

Dere i TV2 og resten av mainstream media er landsforedere og kjøpes hver måndte for å fortsette å få månedlige lønninger. Kanskje noen av dere er greie, men du som leser dette vet hvor «jakka henger».

Hva er disse lønningene egentlig verdt for dere?

Hvor og når vil dere stoppe opp og tenke på hva dere er villige til å gjøre for lønnen deres?

Bruker du hodet ditt så vil du kunne finne mange muligheter for å tjene mer penger enn det du gjør nå uten at du gjør så mye, det er vel bedre enn å bedra folket som du tjener penger på nå.

«Men jeg liker jobben min» = «jeg liker å fortelle folk hva de skal tenke» for dere i mainstream media. Det jeg er ganske sikker på at du/dere i MSM liker er at dere har tak over hodet, mat på bordet, mulighet til å finne på ting og kunne kjøpe det dere vil når dere vil det. Ikke sant?

Ja det er viktig å ha en jobb man liker men tenk på hva du liker ved den jobben og kanskje du finner facisten i deg med et ego på størrelsen med en liten ert som vil fremstå som et fjell. Ikke vet jeg…

Jeg er mektig lei av alle stasjonene i mainstream media.

«8 av 10 vil ta koronavaksinen», «flere enn noengang er positive til bomringen«, «6 av 10 i Norge er positive til vaksinepass«.

Bilde fra Helse- og Omsorgsdepartementets FB side

Hverken jeg eller noen jeg kjenner har noen gang blitt spurt om våre meninger om alle sakene dere frembringer en liksom-meningsmåling til, enda dere fremstår som at hele landets befolkning har blitt spurt.

«199 nye smittede siste døgn – 50 flere enn ukesnittet«. Vet du hvor mange som bor i Oslo? Det er omlag 630 000 mennesker. Vet du hvor stor prosentandel 199 er av 630 000? 0,028 % av Oslos befolkning. Er det så mye å skrive om? ikke engang 0,1 % er smittet og hvilket som vil videre bety at 99,972 % er mest sannsynlig friske, ihvertfall fra Corona.

Manipulative er dere. Manipulerer frem en synsvinkel for å få folk med på agendaen deres, som er min konklusjon om det dere gjør.

Hvor ble det av det å stille spørsmål til det regjeringen gjør? Hva Stortinget gjør? Åpne debattene om samfunnet og hva det går igjennom fra staten?

Dere som media har som oppgave å være ytterst nøytrale og kun fremlegge flersidig informasjon og la folket tenke selv om hva de leser/ser på. Dere skal ikke være partiske og fremlegge en side frem for den andre, da fremmer dere en agenda og peker folk mot en bestemt retning.

Hvem gjør dere dette for? Hvem betaler dere for å føre en agenda? Er det sjefene for selskapene? Hvem betaler sjefene?

«I sold my soul to the devil, for a crappy deal. At least it came with a few toys like a Happy Meal» – Kanye West

Sitatet over tror jeg passer spektakulært bra for dere liksom-journalister i mainstream media. Tenk på det før dere fjaser avgårde og flirer diabolsk til deres leketøy kjøpt for jævel-lønna deres.


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s