Hvis 1% av befolkningen

Det sies: «Hvis 1% av befolkningen mediterer vil det forandre verden».

Yogi Maharishi Mahesh var mannen som uttalte sitatet over og det tror jeg aldri har vært så nødvendig som nå.

I Norge er vi ca 5,7 millioner mennesker, så vil si at vi trenger et samlet antall av 57.000 mennesker til å meditere.

Allerede er det flere tusen som gjør det, men vi kan være bedre.

I dagens tid er vi et folk som er stort sett fordelt mellom pro-covid og con-covid. Hvis du tar en tur inn i Facebook så er sjansen stor for at du finner mange tåpelige og usaklige diskusjoner som taler både for og imot pandemien som vi har blitt påført. Det omtales «saueflokk» og «tinfoliehatt» om hverandre i hytt og pine uten at det gjør noen særlig forskjell.

Men midt oppi alle disse diskusjonene så er det mange tusen folk som lider av alle restriksjonene, nedstenging og frykt.

Hvem er til å beskylde for dette? Er det media? Regjeringen? Skolene? Ja, hvem vet?

En ting som er sikkert er at dette tyder på en dypere ubalanse i oss selv som kun vi selv kan rette ut.

«Som på innsiden, så på utsiden» er et gammelt ordtak som oftest brukes for å beskrive at vi skaper vår egen realitet. Til en hver tid så medføyer vi vår energi til det kollektive, spørsmålet er nok kanskje «hva slags energi tilføyer jeg?».

Er det noe de eldre sivilisasjonene visste så var det at mennesket innehaver en energi som opererer i det multidimensjonale og denne energien kobler alle mennesker sammen på et intimt nivå. Vi merker det oftest ikke, men dette kan være fordi vi fleste har bitt på illusjonen om seperasjon. Dette er kanskje den aller største illusjonen noen sinne og den gjør begrepet «divide & conquer» mulig. Dette vet den høyere «eliten» alt om og hvem enn de er så bruker de dette for alt det er verdt.

Ja, det finnes forskjeller i alle ting og dette kan anses å separere de forskjellige tingene men egentlig så er alle ting en del av en helhet. En helhet som formerer seg på en kontinuerlig basis. Som Yin og Yang.

«Eliten» har pushet og herset med folket lenge, folket vil bli de ledende organismene i menneskeheten over «eliten». En situasjon vil aldri vedvare for alltid uten et skifte og dette skifte er vi midt i nå.

Flere og flere folk våkner til en sannhet de sov på før, mest det at vår regjering er overhodet ikke til å stole på og de ønsker ikke oss folket vårt beste. Dette kan synes i hvordan de bruker massemedia til å manipulere oss. «80% av Oslo folk er positive til bomringen», «4 av 5 i Bergen vil ha det grønne skifte», «8 av 10 av befolkningen sier de vil ha covid vaksinen». Jeg har aldri blitt spurt om noe av dette, så hvordan kan de si det så bastant? De kan ikke det.

Det vi vet nå er at flere flytter ut fra Oslo enn noen gang før pga bomring, ingen biler og ingen parkeringsplasser. Regjeringen legger vår hovedstad øde mest for å innfri en «pariser lov» om klimaendringer, endringer som vi ikke styrer over – jorda gjør det.

Hvis separasjon er en illusjon og alt er energi som beveger seg i egne frekvenser så vil jo det også si at alt er en del av alt. Vi bor ikke bare på Jorda, vi er en del av den som den av oss. Det samme gjelder resten av Universet, men vi kan ikke be Jorda skifte retning eller slukke noen stjerner på himmelen på samme måte som at Saturn ikke kan slukke menneskers liv eller bytte plass med en annen planet. Vi alle utgjør vår individuelle oppgave(r) i eksistensen, som i en klokke.

Vet du din oppgave(r)?

For å minske denne spliden i mellom folket og føre oss nærmere en harmonisk helhet inviterer jeg deg til å inngå meditasjon på en daglig basis – for å oppvåkne deg selv og tenne ditt lys så den skinner utslettende for mørke.

Som Maharishi Mahesh også sa: «Hvis du er i et mørkt rom som er helt foruten lys så vil det se svært mørkt ut, men hvis du kobler til en lampe og slår på lyspæren så vil det opplyse store deler av rommet».

Hvor stor masse av rommet fyller lyspæren fremfor lyset det genererer?

Hvordan og Hvorfor meditere?

Helt siden tidens start for mennesker har meditasjon blitt praktisert og helt siden har det blitt utviklet utallige fremgangsmåter for å gjøre nettopp dette.

Av mange forskjellige grader av anvendelse har det blitt brukt. De første menneskene tenkte igjennom saker, kontemplerte saker og ting for å lage verktøy, finne/fange mat, bygge ly osv. Veldig lite skjedde uten at forskjellige ting ble tenkt og prøvd ut.

Meditasjon ble senere anvendt til å kommunisere med Universet for så å «nedlaste» viktig informasjon som resulterte i impulser og tankesett. I dag vet vi at vi kan kommunisere med vårt indre i tillegg til å danne tankebaner for å anvende i å forbedre livet vårt. Å tømme tankene for så å finne ro brukes det også til.

Vi kan influensere flyten av subtil energi i og rundt oss ved hvilken form av meditasjon vi velger å praktisere.

Så hvordan meditere?

Det er et hav av muligheter og oftest så initieres meditasjon via de følgende måtene

  • Finn en komfortabel posisjon av urørlighet, enten liggende, sittende eller stående.
  • følg med/fokuser på pusten din. Legg merke til hvor dypt du trekker pusten, hvor lang tid bruker du på en syklus av inn og ut?
  • si oppbyggende ord og setninger i ditt sinn, fokuser tankene på ingenting spesifikt eller bare la tankene flyte igjennom som luft igjennom en blåsebelg.

Hva enn du velger å fokusere på så anbefales det at fokuserer på aspekter av deg selv. Sann oppvakthet kan kunne stamme fra en selv.

Gjenta og hold din meditative tankbølge i en rekke minutter (10, 30, 60 f.eks) minst en gang om dagen og legg merke til forandringene som skjer både rundt og i deg.

Noen kjente virkninger ved meditasjon:

  • økt konsentrasjonsevne.
  • høyere kognitiv funksjon.
  • styrkende for nervesystemet.
  • forbedret immunforsvar.
  • balansert appetitt.
  • klarere hud.
  • opphøyde sanser.

Hjernen tenker…

… lager bilder av hukommelse og drømmer. Visste du at dine tanker kan påvirke andres tanker?

Alle hjerner er koblet til hverandre på en subtil måte, tankene du tenker kan da ha innflytelse over hva folk tenker i andre deler av verden.

Har du noen gang fått en negativ tanke du ikke klarte å pinpointe hvor egentlig kom fra, men du la merke til hvordan din tolkning av ting rundt deg ble filtrert igjennom et negativt filter? Det kan ha vært en tanke som landet i hodet ditt fra naboen, en ifra Kina eller kanskje fra Afrika.

Hvordan tror du da at en positiv tanke påvirker andre?

Bildene som hjernen lager, som du ser med ditt indre øye sendes ned til ditt hjerte. Hjertet konverterer bildene over til vibrasjoner og pulserer det utover i kroppen. Alle som er i nærheten av din følelsesmessige frekvens kan også dele denne følelsen med deg og jo flere som deler mye av det samme vil gjøre det sterkere.

Hvilket som er mye av grunnen for at enkelte samler seg i grupper for å meditere etter en guide. Jo flere, jo bedre.

Videre i dette innlegget kan du se eksempler på meditasjon i tillegg til noen ypperlige videoer som inneholder flott meditasjonsmusikk.

Det beste ønskes deg videre på din sti. Oppvakt og lys 🙏🔆❤👌

For å vite mer om meditasjon vennligst besøk meditation.mindinst.net

Meditasjons teknikker:

Øvelser i Qi gong
Yoga for en perfekt start på dagen☀️
Hypnoterapi ➤ GI SLIPP På Overtenking og Bekymringer | Rens og Styrk Energien | Guided Meditasjon

Lytt til flott meditasjons musikk!

«Boost Your Aura» Attract Positive Energy Meditation Music, 7 Chakra Balancing & Healing
Relaxing Sleep Music • Deep Sleeping Music, Relaxing Music, Stress Relief, Meditation Music (Flying)

Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s