Hvor ble det av immunforsvaret?

Virus har eksistert siden tidenes morgen, de har alltid mutert og det kommer nye varianter. Dette er en del av naturen og må anses som naturlig.

Jeg har et immunforsvar og derfor er jeg allerede beskyttet mot virus gjennom det. Så kom ikke her og hold meg for narr, ved å påstå at staten må beskytte meg.

Jeg vil derfor med dette be om å få ta ansvar for mitt eget liv, og med det frabe meg om at noen skal sitte som et overformynderi og frarøve meg mine grunnleggende rettigheter.

Min rett til å tenke selvstendig og bestemme over meg selv, er en menneskerett som er beskyttet av grunnloven og internasjonale menneskerettigheter.

Den som forsøker å undertrykke meg, ente det å forsøke å ta fra meg rettigheter fordi jeg ikke vil underkaste meg industrioligarkenes kvakksalveri, eller det er å begrense min bevegelsesfrihet, skal jeg stille vedkommende til doms for forbrytelse mot menneskeheten.

Nå er nok nok!

Mvh Jan-Magne ⚡❤⚡


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s