20 Grunner Obligatoriske Ansiktsmasker er Usikre, Ineffektive og Umoralske

Det er rikelig med vitenskapelig bevis i fagfellevurdert litteratur som støtter argumentet om at utrente borgere som bærer ikke-sterile masker i lengre perioder, har høyere risiko enn ikke-maskebrukere fra en rekke utilsiktede bivirkninger. Denne artikkelen tar opp risikoen.

La oss begynne med de ni potensielle og påviste farene for å forvirre deg selv:

 1. Hulrom: New York-tannleger rapporterer at halvparten av pasientene deres har råtnende tenner, tilbakevendende tannkjøttlinjer og alvorlig sur pust fra å ha på seg masker. «Vi ser betennelse i folks tannkjøtt som har vært sunt for alltid, og hulrom hos mennesker som aldri har hatt dem før,» sa Dr. Rob Ramondi til FOX News.
 2. Ansiktsdeformiteter: Maskering av barn utløser pust i munnen, noe som vist seg å forårsake «lange, smale ansikter, smale munner, høye palatale hvelv, tannbesvær, gummy smil og mange andre uattraktive ansiktsegenskaper,» ifølge Journal of General Dentistry.
 3. Akne vulgaris: Fuktighet og bakterier som samler seg i masken forårsaker «ansiktshudlesjoner, irriterende dermatitt … eller forverret kvise» (ifølge Public Health Ontario) som understreker immunforsvaret, kan føre til permanent arrdannelse og har vært knyttet til depresjon og selvmordstanker (ifølge Journal of Dermatologic Clinics). Barn utvikler også impetigo, en bakteriell infeksjon som gir røde sår og kan føre til nyreskade (ifølge Mayo Clinic).
 4. Økt risiko for COVID-19: «Maskebruk av allmennheten kan være assosiert med en teoretisk forhøyet risiko for COVID-19 gjennom … selvforurensning,» sier Public Health Ontario i Wearing Masks in Public og COVID-19. «Ved å ha på seg en maske, vil de utåndede virusene ikke være i stand til å unnslippe og vil konsentrere seg i nesegangene, komme inn i luktnervene og reise inn i hjernen,» teoretiserer nasjonalt anerkjent styresertifisert nevrokirurg, Dr. Russell Blaylock, MD (i en artikkel ved The Center for Research on Globalization).
 5. Bakteriell lungebetennelse: På en pressekonferanse i Oklahoma vitnet Dr. James Meehan, MD: «Rapporter som kommer fra mine kolleger over hele verden antyder at de bakterielle lungebetennelsene er økende» som et resultat av at fukt samler seg i ansiktsmasker.
 6. Immunundertrykkende: Masker brukes ofte av kriminelle som prøver å skjule identiteten deres mens de fortsetter en lovbrudd (tyveri, vold, voldtekt, drap osv.). De produserer underbevissthet angst og frykt. Frykt og angst aktiverer nervesystemet som bekjemper eller flyr som nedregulerer immunforsvaret, som vist i en studie fra American Psychological Association.
 7. Germofobi: Masker skaper en irrasjonell frykt for bakterier og en falsk følelse av beskyttelse mot sykdom, noe som fører til antisosial (eller til og med fiendtlig) oppførsel overfor de som ikke bruker maske. (Se artikkelen i Journal of Obsessive-Compulsive and Related Disorders med tittelen “COVID-19, tvangslidelse og usynlige livsformer som truer selvet”).
 8. Giftig: Mange (om ikke de fleste) masker og ansiktsbelegg (inkludert klut) er laget med giftige og kreftfremkallende kjemikalier, inkludert brannhemmende, glassfiber, bly, NFE, ftalater, polyfluorerte kjemikalier og formaldehyd som vil utgass og inhaleres av brukeren . (Se “5 viktigste farlige kjemikalier i klær fra Kina navngitt” av Fashion United).
 9. Psykologisk skadelig: «Jeg tror at den virkelige trusselen akkurat nå er det vi gjør for å sabotere den mentale, emosjonelle og fysiske helsen til … våre barn, hvis utvikling er avhengig av sosiale interaksjoner, fysisk kontakt og ansiktsuttrykk,» skriver Dr. Joseph Mercola fra Mercola.com. «Mellom maskebruk og sosial distansering frykter jeg at innvirkningen på barn spesielt kan være langvarig, om ikke permanent.»

6 Bevis Masker Reduserer ikke Infeksjoner

 1. Uvesentlig: En CDC-finansiert gjennomgang av maskering i mai 2020 kom til konklusjonen: “Selv om mekanistiske studier støtter den potensielle effekten av håndhygiene eller ansiktsmasker, støttet ikke bevis fra 14 randomiserte kontrollerte studier av disse tiltakene en vesentlig effekt på overføring av laboratorie-bekreftet influensa … Ingen av husholdningsstudiene rapporterte en signifikant reduksjon i sekundære laboratorie-bekreftede influensavirusinfeksjoner i ansiktsmaske-gruppen. ” Hvis masker ikke kan stoppe vanlig influensa, hvordan kan de stoppe SAR-CoV-2?
 2. Urimelig: «Bevis for at maskering som en kilde [til] kontroll resulterer i en hvilken som helst materialreduksjon i overføring var liten, anekdotisk, og generelt mangler … [og obligatorisk maskering] er det stikk motsatte av å være rimelig,» hevdet en sykehusdommer i en tvist mellom The Ontario Nurses ‘Association og Toronto Academic Health Science Network.
 3. Ineffektiv: «Orale masker hos friske individer er ineffektive mot spredning av virusinfeksjoner,» skriver belgiske leger i et åpent brev publisert i The American Institute of Stress, 24. september 2020.
 4. Uhygienisk: «Det har aldri blitt vist at bruk av kirurgiske ansiktsmasker reduserer postoperative sårinfeksjoner,» skriver Göran Tunevall, MD i World Journal of Surgery. «Tvert imot, en 50% reduksjon [i bakteriell infeksjon] er rapportert etter å ha utelatt ansiktsmasker.»
 5. Ingen beskyttelse: «Det var 17 kvalifiserte studier. Ingen av studiene etablerte et avgjørende forhold mellom bruk av maske / åndedrettsvern og beskyttelse mot influensainfeksjon,» konkluderer en forskningsanalyse i tidsskriftet Influenza and Other Respiratory Viruses.
 6. Ubevist: Den nederlandske ministeren for medisinsk behandling, Tamara van Ark, hevdet at «fra et medisinsk perspektiv er det ingen bevist effektivitet av masker» etter en gjennomgang av National Institute for Health 29. juli 2020 (ifølge Reuters).

5 Måter Tvungen Maskering er Umoralsk

 1. Uanstendig: «Ved å gi anbefalinger og retningslinjer for maskering for allmennheten, eller ved uttrykkelig å tolerere praksisen, har regjeringer både ignorert det vitenskapelige beviset og gjort det motsatte av å følge føre var-prinsippet,» skriver Denis Rancourt, PhD i sin Papirmasker i 2020 fungerer ikke.
 2. Manipulerende: Dr. Andreas Voss, medlem av Verdens helseorganisasjons ekspertgruppe og leder for mikrobiologi ved et nederlandsk sykehus i Nijmegen, 24. juli 2020, sa til I Am Expat at masker ble gjort obligatoriske “ikke på grunn av vitenskapelig bevis, men på grunn av politisk press og opinion. ”
 3. Fear-Mongering: «Det er faktisk ingen undersøkelser som til og med antyder at det er fornuftig for sunne individer å bruke masker offentlig», skriver Dr. Karina Reiss, Phd og Dr. Sucharit Bakdi, MD i Corona, falsk alarm? «Man kan mistenke at den eneste politiske grunnen til å håndheve tiltaket er å fremme frykt i befolkningen.»
 4. Totalitær: «Hvis du ser på historien til totalitære regimer … gjør de alle det samme, det vil si at de prøver å knuse kulturen, og knuse noen bevis for selvuttrykk …» forklarer Robert F. Kennedy, Jr. i et intervju angående ansiktsmasker. “Og hva er den ultimate vektoren for selvuttrykk? Det er ansiktsuttrykkene dine … [Likevel] har vi alle fått beskjed om å ta på oss burkaen og være lydige. «
 5. Dydsignalering: «Masker er helt ubrukelige,» vitnet Dr. Roger Hodkinson, en patolog, sertifisert med Royal College of Physicians and Surgeons of Canada, på et byrådsmøte. «… masker er rett og slett dydsignalering … Det er helt latterlig å se disse uheldige, uutdannede menneskene – jeg sier ikke det i en nedtrekkende forstand – å gå rundt som lemminger, adlyde uten noen kunnskapsbase, for å sette masken på ansiktet.»

Skrevet av John C. A. Manley

Innlegg lånt fra Principia Scientific

Oversatt av Albert Fladby


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

3 kommentarer om “20 Grunner Obligatoriske Ansiktsmasker er Usikre, Ineffektive og Umoralske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s