Tre mordgåter, – hvor er beviset?

Mordgåte 1
Du er kriminaletterforsker. Det har nettopp dukket opp et nytt lik. Vitner hevder at en mann er blitt skutt. Det er ikke noe mordvåpen, de tekniske undersøkelsene finner ingen kulehuller i veggene og obduksjonsrapporten har ikke funnet verken kulehull eller prosjektiler i den avdødes kropp. Kan det fra et kriminalteknisk synspunkt konkluderes at dødsårsaken var skudd fra et våpen? Svaret er selvsagt nei, for i det minste må den fysiske kulen eller prosjektilet være funnet for å kunne bevise at det var dødsårsaken.

Mordgåte 2
Du er forsker og vil undersøke om kaffe forårsaker dødelighet i mus? Du gir en gruppe forsøksdyr oppmalte kaffebønner i kapselform. Alle musene dør, men alle overlever i kontrollgruppen som fikk en placebo. Har du bevist at kaffe forårsaker dødelighet i mus? Svaret er nei, fordi kaffebønner inneholder en stor sammensetning av ulike stoffer som fiber, mineraler, proteiner, aromatiske stoffer utenom koffein. Det er derfor ikke mulig i vite hvilken av disse ulike komponentene som er årsaksfaktoren.

Du går deretter grundigere til verks og isolerer bare koffein. Forsøksdyrene får den molekylære sammensetningen av rent koffein og ingenting annet. Igjen dør alle i eksperimentgruppen og ikke i placebogruppen. Er det et vitenskapelig bevis på at koffein fører til dødelighet hos mus? Svaret er ja, fordi stoffet er isolert ned til sin minste komponent og alle andre påvirkende faktorer er fjernet.

Mordgåte 3
Du er igjen forsker og vil undersøke om en ny type virus kalt covid-19 forårsaker sykdom og død. Et virus er et fysisk objekt i prinsippet likt en pistolkule eller det molekylære virkestoffet koffein.

Det har imidlertid ikke lykkes verken å isolere eller observere dette viruset i et elektronmikroskop. Det har derfor heller ikke vært mulig å utføre eksperimenter på forsøksgrupper som mottar dette viruset siden det ikke er funnet.

Dette reiser to spørsmål:

  • Er det vitenskapelig bevist at covid-19 forårsaker sykdom og død?
  • Er det vitenskapelig bevist at covid-19 overhodet finnes?
    Det åpenbare svaret er nei, på begge to.

For utrolig til å være sant?
Hvor enn utrolig dette kan virke er pandemien en mordscene uten verken mordvåpen eller oppdagete kuler i de avdøde. Det er trukket konklusjoner uten å følge standard vitenskapelig metodikk som i eksperimentet med kaffe som består i å isolere det minste mulige stoffet. Fakta er at Covid-19 er ikke isolert og observert som er det vitenskapelige kriteriet på at det finnes.

Dokumentasjon
Det amerikanske helsedepartementet CDC utrykker det slik i en rapport fra 13. juli 2020: «No qualified samples of the 2019 coronavirus are currently available.»

I det vitenskapelige tidsskriftet European Surveilliance skriver Christian Drosden m.fl: «The ongoing outbreak of the recently emerged coronavirus, poses a challenge for public health laboratories as virus isolates are unavailable.»

Dette forskerteamet fikk i oppdrag å videreutvikle PCR-testen for å kunne diagnostisere covid-19, uten å ha et isolert virus å ta utgangspunkt i. De skriver derfor videre: «We aim to develop a robust diagnostic methodology for use in public health laboratories settings without having virus material available».

Denne rapporten er spesielt betydningsfull fordi den danner grunnlaget for pandemien og for bruken av PCR-testen for å diagnostisere et virus som vitenskapelig sett ikke eksisterer.

Medisinalfirmaet Pfeizer som har utviklet en mRNA vaksine skriver: «To build a nRNA vaccine scientist do not need the actual virus.»

Nature var det første vitenskapelige tidsskriftet til å beskrive det nye corona-viruset. Forfatteren ble spurt om de hadde isolert viruset: «We did not obtain an electronmicrograph showing the degree of purification.»

Flere rapporter har dukket opp som i tittel og overskrift kan gi inntrykk av at viruset er isolert. Ved finlesning av disse rapportene viser det seg ikke å være tilfellet. For eksempel fra helsedepartementet i Korea kommer en slik rapport: «Identification of a Coronavirus isolated from a Pasient in Korea with covid-19». Forskerne ble spurt om de hadde isolert viruset; «We could not estimate the degree of purification because with did not purify and concentrate the virus.»

I en annen rapport: Isolation of the New Virus: «We show image of seven virus particles, not purified ones.»

En henvendelse til helsedepartement i Canada om de kunne gi informasjon om viruset var isolert fikk dette svaret: «Having completed a thorough search we regret to inform you that we are unable to locate any records responsive to your request.»

Konklusjon
Pandemien som nå holder verden i et jerngrep mangler et hvert vitenskapelig grunnlag og kan ikke fremstilles som annet enn en ren svindel. Det er en grov løgn pakket inn i pseudo-vitenskap og totalt ukritisk promotert unisont av massemedia som ren demagogisk propaganda. Det er en kriminell handling alle ansvarlige parter er delaktig i. Det gjelder journalister, politikere, leger, helsearbeidere og andre ansvarlige myndigheter. Pandemien er den største forbrytelsen mot menneskeheten i historisk tid. Dette er en krig. Det første offeret i en krig er sannheten.

Kilde: Dr. Thomas Cowan


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s