Ungdomen skrev epost til eleveråd som vil støtte maskepåbud. Hun er tøff 👌🤣💗

Heisann.

Jeg så at du/dere var positiv til munnbind i skoler i VG. Nå kommer jeg med flere andre om vår side.
Nei! Vi stiller oss absolutt ikke bak at Norge skal bli en autoritær stat, og at vi skal adlyde den norske stat. Munnbind er helseskadelig. Et eksempel er at dersom du bruker munnbind i 2 timer i strekk kan du utvikle hjerneskader.

Kroppen din puster ut giftstoffer o.l ved hvert utdrag, men med maske går dette rett inn igjen, samt som du får lite oksygen. Det som skjer da er at lungene dine blir ødelagt.

I utlandet er det masketvang helt ned til barnehagen. For det første, INGEN barn skal bruke maske, og for det andre, INGEN skal bli tvunget til å bruke det.

Munnbind er ikke annet enn et symbol. Det er en trend nå til dags. Munnbind hjelper ikke mot virus, KUN mot bakterier. Dette ble sagt hele veien, regjeringen sa også at munnbind aldri skjer i Norge. Men, de løy jo?

Når man bruker munnbind, så er det tre grunner til det. Enten, så er man livredd for corona og tenker ikke lengre selv fordi man blir et offer for propagandaen til media og regjeringen. Eller så ser du på deg selv som et godt menneske om du bruker det, eller så vet du at det er tull men du er redd bot.
Masker er som sagt ingenting annet enn et symbol. Og visste du at maske tvang var noe en brukte før i tiden feks ved krig…? Slik at vedkommende ikke gjorde annet enn å adlyde. Idag: adlyde den norske regjeringen som sprer frykt og propaganda.

Samme med lockdown. Lockdown er ikke lov det heller, med mindre det er krig. Men dette er jo ikke krig, er det?

Jeg stilker meg ikke bak hverken til maske eller tvang. Nürnbergloven: ingen skal få deg til å gjøre noe du ikke vil.

Hvis masker blir innført som påbud, fordi enkelte TROR blindt på at det hjelper, da får vi et problem. Først og fremst vil fraværet skyte til værs. Både pga sykdom som skyldes maske, men også at mange nekter å gå på skole hvis det blir påbudt. Pga masker har det oppstått vanvittig mange dødsfall, spesielt blant barn. Men dette er ikke noe media skriver om, Norge stiller seg enkelt og greit bak dette.
For det andre, læring! Læringen kommer til å synke, barn med allerede eksisterende vansker kommer til å slite enda mer.

For det tredje. Polarisering og diskriminering. Når folk som meg har grunner til å ikke bruke munnbind, ikke da går med munnbind, så får vi et problem. Når du ikke adlyder den norske stat, blir du sett ned på. Kanskje i verste fall også mobbet. Disse tiltakene og maske bruk skiller samfunnet. Folk har ikke lengre respekt, og dette kan jeg bekrefte. Flere ganger har jeg blitt utsatt for noe som faktisk kan sammenlignes med rasisme.

Nei til masker!
Masker er ikke annet enn er symbol.
At Nakstad ønsker å innføre munnbind påbudt er ikke rart. Han har aksjer i både munnbind og antibac «bransjen», som vil si han tjener seg rik på dette.

Alle har rett å nekte maske tvang, og annen tvang. Alle har rett å bestemme over egen kropp. Støtter dere munnbind spesielt i skoler, må jeg ærlig si at dere støtter at Norge blir et diktaturstat, med en regjering som allerede oppfører seg som Gud.

I tilfelle du ikke visste det, Danmark har innført ny lov som gjør det mulig at Danmark blir en diktatur stat. Og vi vet at Norge følger etter Danmark. Dette stopper ikke før vi sier nei!

Mvh,
Kiara G. Jula
Vg3 elev ved Amalie Skram vgs i Bergen

Lånt fra Alena Jula

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s