Munnbind er psykisk terror

Bruken av ansiktsmasker har langt flere skadevirkninger enn faren de er ment å beskytte mot. Redusert oksygentilførsel og oppsamling av bakterier er bare begynnelsen. Den mentale og psykologiske effekten er mye mer dyptgående og destruktiv. Maskebruk har ingenting med helse å gjøre. Det er bare ett av mange virkemidler i psykologisk undertrykkelse.

Maskebruk blant helsepersonell i medisinsk sammenheng er kortvarig. Permanent bruk av ansiktstildekning er et maktmiddel for kontroll. Slaveeiere har brukt og religion bruker det til undertrykking og frihetsberøvelse av kvinner. Ansiktstildekning er et symbol på underkastelse. Følelsen av ikke å kunne puste er som mentale håndjern og lenker, og en konstant påminnelse om ufrihet og begrensning i hvert eneste åndedrett.

Spesielt er ansiktstildekning overfor barn er ekstremt skadelig for deres utvikling. Fra nazistenes eksperimentering på mennesker var noe av det mest fryktinngytende et barn kunne utsettes for var en mors ansikt med det totale fravær av ansiktsuttrykk. Denne form for kontaktløshet, følelseskulde og isolasjon har en destruktiv effekt på et hvert barnesinn. Videre å frata barn fysisk kontakt, holde avstand til venner, hemme naturlig lek og samvær og plassere dem foran en TV eller dataskjerm store deler av dagen kan sammenlignes med dyr i bur, med intelligensnedbrytende, passiv, underkastende, selvdestruktiv, aggressiv og apatisk adferd til følge. Videre å stenge fritidsklubber, forby barneselskaper, fester og begrense sport og idrett er ytterligere forsterkende på isolasjon og stigmatisering. En viktig del av fysisk, psykologisk, sosial og moralsk utvikling for barn er lek og samvær med andre barn. Å frata eller sterkt begrense denne livsutfoldelsen er ikke bare et overgrep, det er barnemishandling helsemyndighetene og politikere bør stilles til ansvar for.

Voksne går på ingen måte fri. Ingenting forsterker isolasjonsfølelsen mer enn både karantene, sosial distansering, håndvask, hjemmekontor, pleksiglassvegger, stengte butikker eller arbeidsledighet mer enn maskebruk. I et selvbedrag av å være solidarisk, beskytte andre og vise samfunnsansvar ligger det under en dyp frykt for ikke å stole på myndighetene og aller mest ikke å skille seg ut fra andre. En frykt myndighetene vet å utnytte og manipulere i en konstant strøm av motstridene restriksjoner, regler, råd og advarsler i en kaotisk og uoversiktelig informasjonsstrøm. Det er en klassisk ingrediens av dobbel-kommunikasjon i all psykisk terror fra barnemishandling til tortur designet for medgjørlighet, underkastelse og mentalt sammenbrudd.

Under påskudd av et helsefremmende tiltak for å skape trygghet, er effekten det stikk motsatte av ekstrem utrygghet. Maskebruk er et våpen i psykologisk krigføring for å tvinge folk til lydighet og slaveri og frivillig gi fra seg all frihet av frykt for et virus med en dødelighet på 0,24 prosent. Enhver med den minste rest av logisk tenkeevne burde innse hvilket overgrep og forbrytelse vi utsettes for.

Illusjonenes tid overfor nedstegningen som har holdt verden i et jerngrep i snart et helt år er over. Dette er en krigssituasjon. Myndigheter, politikere og massemedia er fienden. Dette er en kamp mot vår menneskelighet overfor en overmakt som historien viser til alt overmål skyr ingen midler av destruksjon, bestialitet og ødeleggelse. Dette stanser når nok ikke lenger underkaster seg, river av seg masken og står opp mot bedraget, løgnene og nekter å være slaver. Masker er for slaver, ikke for frie mennesker.

Innlegg skrevet av Christian Paaske


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

En kommentar om “Munnbind er psykisk terror

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s