KJÆRE DEG SOM ER SKEPTISK TIL RESTRIKSJONS-SKEPTIKERNE

Selvfølgelig vil du ikke at faren din skal dø! Eller bestemoren din, eller dø selv. Men det er jo ikke svart hvitt dette her. Det er ikke «følg regjeringens instruksjoner til fingerspissene eller dø». vi lever ikke enten i en «100% god verden hvor man kan ha tillitt til absolutt alle», eller en «100% ond verden hvor man ikke kan stole på noen i det hele tatt»! Det ikke sånn at folk enten er «konspirasjonsteoretikere eller sauer». Det er ikke sånn at tilgjengelig informasjon vi har omkring viruset og behanding av det nødvendigvis enten er «100% riktig» eller «100% fake news.»

Hvis vi ikke skal kræsje samfunnet, så mener jeg vi er kommet til et punkt hvor vi må tenke utenfor boksen. Connect the dots. Legge sammen informasjon fra flere hold for å se det større bildet. Og da mener jeg ikke informasjon fra Aftenposten, VG, Dagbladet, NRK og TV2.

Jeg mener at du må åpne sinnet ditt for muligheten for at det KAN være noe som ikke stemmer her. Du må se UTENFOR det som står i nyhetene.

Nedenfor kommer jeg med noen eksempler på mulige svake ledd, men det er ingen påstand om at de forekommer.
En dommer i en pedofilsak sa det så godt i retten: du ser det ikke før du tror det.

Polariseringen øker i samfunnet, noe jeg mener politikerne legger til rette for ved å bruke hersketeknikker og merkelapper som «konspirasjonsteoretiker» i feks debatter. Hvis våre ledende politikere var psykologisk bevisste og/eller ønsket å motvirke polariseringen i samfunnet ville de opptrådt annerledes.

Du vet at det finnes psykopater og sosiopater og narsissister og folk med andre personlighetsforstyrrelser som mangler empati, og at disse menneskene kan være svært manipulative, intelligente, sjarmerende og vanskelig å gjennomskue. Du vet også at de går over lik for å oppnå det de vil, og de finnes overalt i samfunnet, høyst sannsynlig også i ledende stillinger.

Legger du sammen data om investeringer i vaksine industrien og ledende skikkelser og organisasjoner rundt i verden kan du ane konturene av inhabilitet og interessekonflikter.

Er du kjent med resultatene som foreligger for ulike former for behandling for covid, blir du nødt til å spørre deg selv «Hvorfor er ikke dette kjent?» Og hvis du ikke har hørt om disse kan du spørre deg selv :»Finnes det behandling for covid?» (ja det gjør det) og «Hvorfor har jeg ikke hørt om dét?». Er det mulig å forestille deg at det ett eller flere steder i kjeden kan foreligge interessekonflikter?

Du har hørt om lobbyvirksomhet og vet hva det innebærer?

Enten så har du, eller så har du ikke, oppdaget at Norge har vært et helsediktatur allerede i mange år, og at ikke bare enkelte typer behandling, men også forskning, som har blitt undertrykket av skolemedisinen. Dette punktet er basert på artikler, personlig erfaring og samtaler med både pasienter og en rekke helsearbeidere.

Du kan lett finne informasjon om at farmasi-industrien er den mest saksøkte industrien i verden fordi de gjerne holder tilbake viktig informasjon om produktene sine.

Hvis du ikke vet at store tech- selskaper som Facebook, YouTube, Amazon, Google, Twitter osv driver med sensur, så er det mye informasjon tilgjengelig om dét nå. De som er villig til å tenke utenfor boksen oppdager fort at sensuren strekker seg til mainstream media også, selv om en ikke skulle tro det.
Tusenvis av leger og helsepersonell blir ikke hørt i media. Hvorfor er det slik?

Hvis du følger pengestrømmen er det veldig lett å se hvem som tjener penger på denne krisen. Jeg antyder ikke at de som tjener penger står bak krisen, men kan du se for deg muligheten for at enkelte elementer kan finne på å utnytte situasjonen for egen vinning?

Har du lest boken «Makten bak makten»?

Er det sunt at vi skal være så redde for å dø, at vi ikke kan leve?

Hvordan vil restriksjonen påvirke små barns nevrologisike utvikling?

Vær snill å veie opp sannsynligheten for å overleve sykdommen med effekten restriksjonene har i samfunnet, både sosialt, psykisk og økonomisk, og spør deg selv: er dette forsvarlig? Er jeg villig til å godta at vi som samfunn må kjempe med alvorlige langtidsvirkninger i etterkant?

Hvis du måler menneskerettighetene opp mot restriksjonene ser du fort at det glipper. Og legger du til %sjansen for å dø av corona inn i regnestykket kan du risikere å trekke konklusjonen at restriksjonene handler om politikk. Jeg kan godt forstå at dette er en ekstremt vanskelig konklusjon å trekke, fordi det bringer med seg en uendelig rekke spørsmål.

Det er vi; folket, som må finne en måte å bygge broer mellom de polariserte gruppene sånn at vi kan klare å samarbeide; politikerne gjør det ikke.

Polariseringen har blitt så kraftig at mange opplever brudd i nære relasjoner. Hvis disse relasjonene skal overleve, ser det nå ut til at begge parter enten må ha åpent sinn, begge må ha lukket sinn, eller temaet må fullstendig blokkeres ut når man er sammen.

Det er antakelig ikke et ideelt grunnlag for et velfungerende samfunn.

Skrevet av Hilde Serena Maxwell


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s