Og jeg som trodde vi hadde et immunforsvar…

Går inn i butikken og unngår spriten. Rusler rundt og kjenner meg sliten. Ser lydige borgere med en meters avstand. Sørgelige øyne som slår blikket ned. Noen mumler noe bakom masken. Ikke et smil å se. Knebles med munnbind. Dugnad kalles det.

Skremsel, frykt og uendelig testing. Tester som viser falske svar. Trusler om bøter som skremmer fra samvær, glede og festing. Friske uten symptomer, overlatt og helt alene sendes de i karantene.

Hvor mange av oss blir psykisk skadet og med inntekt som forsvinner? Redningen sies å være trygg og bra; En eksperimentell vaksine fylt med nanopartikler og gener som endrer ditt DNA. For et virus de ikke finner.

Hva «eliten» ikke vil vite er hva ekspertene vet: Når en virus har mutert, er det et tegn på begynnende flokkimmunitet. Leger advarer, men «eliten» står på sitt. Helsa må ofres for makt og profitt. Har den makssyke stat lagt befolkningen for hat? Et planlagt drama, et pliktig maskorama?

Vi må samles i flokk! Vise at nok er nok!

Innlegg delt fra Liz Ravn

Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s