Rent Bevissthets-messig… Hvor er du?

I denne tiden er noe av det viktigste en person kan ha er en uavhengig tankegang. Hvis vi ser på alt som skjer verden over, så splittes menneskene i større grad i dag enn noen gang før.

Igjennom årtusenet som har vært har vi blitt dratt i flere retninger når det gjelder religion, så kom nazistenes jødehat, rasisme, homofobi, mobbing og hva flere maktspill som finnes.

Det ser ut til at folk ikke fikk være seg selv, men i mange tilfeller ble fortalt at de skal være ekte. Bare i den setningen skurrer livet ganske hardt for mange.

I de siste 30 årene har media eksplodert til å være i de fleste stuer, og nå i hånden til mange mennesker. Dette kan gjøre det vanskelig å ha en uavhengig tanke da de baseres oftest på hva som disse medieaparatene har vist.

Fokuset sliter, da sliter hele vesenet.

Millioner av mennesker ser det mainstream media viser som den endelige sannheten. Helt uten å tenke på at en «hver krone har 2 sider». Det kan lønne seg å stille spørsmål om hva deres motiver er, hvem finansierer stasjonen? hvilke sider viser de ikke? Er denne stasjonen partisk eller nøytral? Er det myndighetene gjør for meg eller for seg?

Har du sett etter saken som media vil distrahere deg fra?

Slike spørsmål ser det ut som at de fleste ikke makter å stille. Det er kanskje ikke så rart siden et menneskes paradigme regjerer over hva de tenker og gjør. Har en person tatt standpunkt i å stole på MSM så må noe drastisk skje for at den personen skal akseptere annen informasjon.

Det vi fokuserer på vil vi oppleve mere av, så hva fokuserer du på?

For ikke å virke konspiratorisk, men heller realistisk så vil jeg fortelle deg nå at vi er i krig. Denne krigen har pågått i mange år nå, og har hatt noen eksplosive utfall som 1. og 2. Verdenskrig, Vietnam krigen og så videre. Det kan virke som at det har vært fred i perioder, men det har i all sannsynlighet bare vært oppbygging til en mer dramatisk og tragisk tid.

Dette er en krig om bevisstheten. Akuratt nå kriges det ikke med våpen, men med sinnet.

I dag, i denne koroniske tiden, så kjempes det hver dag for bare å holde hodet kaldt og over vannet. Noen får dette til lettere enn det andre gjør. Men hvis en person ytrer sin mening så kan du være sikker på at den vil få motmæle fra en motstander eller flere.

Nå kommer det noen påstander sammensnurpet i et avsnitt. Hvis vi ser på denne korona saken med klare øyne så kan en se at det dør færre av dette viruset enn vanligvis av influensa. Det har vist seg at munnbind ikke yter spesiell smittebegrensning i forhold til mentale svekkelser det påfører fleste brukere. Distansering og portforbud gjør at vi ikke kan omgås og heller danne en flokkimmunitet. Nedstenging viser veldig mørke tall innenfor vold i hjemmet, overdoser, konkurser, selvmord, ensomhet og depresjoner. Det som har blitt gjort er at vi har minsket tilfeller av influensa enda det ikke har dødd overdådig mange flere i 2020 enn i de forgående 10 årene.

Nå er jeg sikker på at du enten nikker av bekreftelse eller rister hodet av oppgitthet og/eller aggresjon. Alt utifra hvilket standpunkt du har valgt å stå på.

Men utifra at dødstallene er så lave som de er og har vært med covid, er da alt dette oppstyret og media- /myndighetstyrte hysterien over så lang tid verdt det? Jeg svarer ikke for deg da det er noe du må gjøre selv.

Noe denne «pandemien» har gjort med sukksess er å holde deg fra å fokusere din bevissthet på det som er viktig for deg i tillegg til å fungere som den sterkeste «bomben» mot folkets bevissthet som vi har opplevd på lang tid.

Å stille spørsmål er sunt, det «renser luften» å få tak i sannheten og i tillegg til å kunne klare å akseptere den. Ingenting er så libererende som å se sine lenker og da bryte ut av de.

Visste du at sannheten er hverken bra eller dårlig? Den bare er det den er. Det som da spørs er hva du vil gjøre videre med den.

La meg stille deg dette ved artikkelens avsluttende avsnitt. Hvis det er en krig om din bevissthet og du visste om det, ville du lagt deg passivt ned foran en medie kanal eller ville du valgt med omhu hva du inntar av impulser?


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s