Vaksinen – redning eller medisinsk skandale?

Med 29 dødsfall bare etter 21 dager er dette utvilsomt en hastevaksine. Selv om vaksiner flest tar flere årtider å utvikle og godkjenne ble dette komprimert til 9 måneder og satte trolig ny verdensrekord i vitenskapelig sprintløp.

De vanligvis obligatoriske dyreforsøkene ble droppet og ingen registrering av langtidsvirkninger, – i og med at det tar alt for lang tid. Når vaksinen var i mål gikk det ikke mange dagene før myndighetenes godkjennelse, – ikke spesielt overraskende. Vaksinen er nå klar for å bli gitt til hele verdens befolkning. Her skrives verdenshistorie. Her sprenges alle rekorder i forhold til andre vaksineprosjekter både i rask utvikling, men mest oppsiktsvekkende den nye rekorden i rask dødelighet.

I Norge startet vaksineringen 27. desember og fram til 17.januar har 25 000 personer fått sitt første skudd. Injeksjonene skal gjentas minst en gang og muligens to ganger i følge siste nytt fra FHI. Allerede er det oppnådd en dødsrate på 1,3 personer pr. dag. Alle de 29 døde var over 75 år og hadde underliggende sykdommer. På tross av munnbind, sosial isolering og god håndhygiene stod livet likevel ikke til å redde.

Det er nødvendigvis ikke en direkte sammenheng mellom vaksinen og dødelighet. Dødsfallene må derfor regnes som vaksinerelaterte. Det samme gjelder for korona. Der blir ofte underliggende sykdommer ved dødsfall underspilt og i mange tilfeller helt utelatt. Med vaksinerelaterte dødsfall spinner media det omvendt. Da fremheves underliggende sykdommer for ikke å ødelegge feststemningen og seiersrusen knyttet til den nye vaksinen. Med korona er det krisemaksimering. Med vaksinen er det brannslukking og kriseminimering. Krigsoverskriftene om dette hadde vært korona-dødsfall uteblir.

Siden det første koronarelaterte dødsfallet i Norge 12.mars har antallet fram til 17.januar økt til 517. Det er 305 dager siden og gir en dødsrate på 1,7 personer pr. dag, til sammenligning med 1,3 personer pr. dag blant de vaksinerte. Denne dødeligheten gjelder for hele befolkningen på 5,3 millioner. I motsetning til bare 25 000 personer som er vaksinert gir det en betraktelig høyere dødelighet blant de vaksinerte. Utvilsomt utgjør de vaksinerte som stort sett er eldre en langt mer sårbar og utsatt gruppe enn den generelle befolkningen. Trenden er likevel klar. Vaksinen har til nå i Norge langt høyere dødelighets-risiko enn korona. Det vekker oppsikt langt ut over landets grenser.

Slike fakta kommer neppe til å stanse det store flertallet til å stille opp i kø og la seg injisere med en eksperimentell modifisering av kroppens DNA/RNA. Tilliten til myndighetene og frykten for å gå i utakt med flokken overgår evnen til selvstendig tenkning, sunn fornuft og egne valg. Dugnaden går nå inn i neste fase med et par spennende runder med russisk rulett, – er du klar for ditt første skudd?

Innlegg lånt fra Magnus Mauritsen


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s