Verden våkner!

Når pandemi-alarmen gikk 11.mars og med påfølgende nedstegningen skulle det være kortvarig. Kurven skulle bare flates ut. Nå har både kurven og befolkningen flatet ut. Mange oppfatter ikke dette lenger som en dugnad. Dugnad er frivillig, hva vi opplever nå er tyranni. Nedstegningen rammer bedrifter, barn, ungdommer, familier, sårbare grupper og hele samfunnet med uoverskuelige konsekvenser.

Nyhetenes kontinuerlige oppdateringer er ofte motstridende i en systematisk strøm av doble signaler av skremselspropaganda og krisemaksimering. Videre med uoversiktlige og forvirende regler, påbud og råd alltid i endring.

Corona-ekspressen er et tog i fart med mange stoppesteder av ny informasjon. Vaksinen mange ser som lys i tunnelen er snarere et motgående tog. Det er vanskelig å henge med, men desto viktigere å se det store bildet.

Mange har nå begynt å heve stemmen. Det er kjærkomment at dette nå med økende styrke kommer fra fagpersoner, leger, biologer, jurister og mange med kompetanse og kredibilitet hvorklisjeen av «konspirasjonsteorier» kommer til kort.

Det skal likevel mye til for å overdøve massemedia, men prosessen er i gang. Stadig flere forstår og opplever at kuren er blitt farligere enn sykdommen. De forstår også at de må orientere seg og hente informasjon utenfor den generelle mediestrømmen for å forstå hva som skjer.

Men nytter det? Er det mulig å stanse makthavernes planer om Global Reset og innførelse av en ny verdensorden? Dersom ingenting gjøres er det i hvert fall sikkert at det ikke nytter. Vi må være som musen i melkebøtten som overlevde fordi den fortsatte å svømme helt til melken stivnet og ble til smør. Liten tue kan velte stort lass.

Det lille styrer det store. Det svake og myke er sterkere enn det kraftige og harde. Bare se på naturen. Havet skyller vekk fjellet bare det får tid nok. Det er de store og kraftige trærne som knekker først i stormen, mens de lavere og mindre vekstene føyer seg etter vinden.

Et barn er mykt og svakt når det blir født, men har livet foran seg. En olding er hard og stiv, men døden nær. I krig blir de store og sterke soldatene drept først. De svakere lever lenger. Derfor er det i følge Tao Teh King bedre å være liten og svak, enn stor og sterk.

All forandring begynner i det stille. Også denne oppvåkingen. Den får stadig mer moment. Det er en historisk sjanse til å gjøre slutt på tusenårig tyranni. Det er en kamp å kjempe. Vi er den nye verden.

Innlegg lånt fra Christian Paaske


Takk for at du leste 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?


Flere Innlegg

Astrid Stuckelberger | Global Corruption | Planet Lockdown

Dette intervjuet med WHO-varsleren Astrid Stuckelberger gir innsikt i organisasjonens indre arbeid. Hun jobbet med de internasjonale helseforskriftene i flere land som inngår i lovgivningen om hvordan pandemien ble erklært over hele verden. Lytt til hennes perspektiv på hvordan handlingene til WHO bryter med deres egne regler.…

World wide freedom rally Oslo 15 Mai 2021

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. Denne ettermiddagen og kvelden ble en festreise gjennom Oslo. Bortsett fra to episoder der enkelt personer ropte hatefult og kasta ting ut av vinduet i leiligheten sin så var det først og…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s